Δείτε το νέο look της Ζήνας Κουτσελίνη και το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα της!

“Καλό μήνα” μας ευχήθηκε χθες η Ζήνα Κουτσελίνη, με μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια του trailer της εκπομπής της, “Αλήθειες με τη Ζήνα” που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ανανέωσε για μαι ακόμη φορά τα μαλλιά της, τα οποία πλέον έχουν ένα ζεστό ξανθό […]

“Καλό μήνα” μας ευχήθηκε χθες η Ζήνα Κουτσελίνη, με μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια του trailer της εκπομπής της, “Αλήθειες με τη Ζήνα” που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ανανέωσε για μαι ακόμη φορά τα μαλλιά της, τα οποία πλέον έχουν ένα ζεστό ξανθό χρώμα που ομολογουμένως της πάει πολύ!

Η Ζήνα άλλωσε μας έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τια αλλαγές καθώς κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν την βρίσκει πάντα με νέο hair look.

“Καλό μήναααα! Η φωτογραφία από τα παρασκήνια του χθεσινού τρέιλερ με τη φροντίδα των συνεργετών μου❤️ makeup Vasia Lymperopoulou , μαλλιάTilemachos Kostopoulos, styling Alkmini Koulaxizoglou και φύλακας άγγελος η Ελενίτσα Βλαχογιάννη ( δεν έχει social media, χα χα) Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά το ίδιο δημιουργική. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα θέλουν αγάπη, πάθος και φως για να πάνε καλά..”, έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια.