Παντρεύτηκε ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη! Οι ευχές του παρουσιαστή στο ζευγάρι και η εκρηκτική Μπόμπα στα κόκκινα!

Παντρεύτηκε χθες ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη,  Παναγιώτης  την αγαπημένη του σύντροφο, Βούλα. Ο Σάκης του ευχήθηκε τρυφερά στο instagram, όπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες, ενώ το ίδιο έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έκανε μια απαστράπτουσα εμφάνιση με ένα λαμπερό κόκκινο φόρμεα. “Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. […]

Παντρεύτηκε χθες ο αδελφός του Σάκη Τανιμανίδη,  Παναγιώτης  την αγαπημένη του σύντροφο, Βούλα.
Ο Σάκης του ευχήθηκε τρυφερά στο instagram, όπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες, ενώ το ίδιο έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έκανε μια απαστράπτουσα εμφάνιση με ένα λαμπερό κόκκινο φόρμεα.

“Ως ο μεγάλος μου αδερφός ήσουν ο πρώτος φίλος που έκανα. Μικροί είχαμε παίξει αρκετό ξύλο. Έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από παιχνίδια και επιτραπέζια (το fortnite της εποχής δλδ ?). Με έβαλες από πιτσιρίκι στην παρέα σου με τους μεγάλους. Και πάντα με πρόσεχες.
Τώρα που παντρεύτηκες σου εύχομαι να είστε χαρούμενοι και να κάνετε πολλά, πολλά παιδάκια (γυναικολόγος είσαι, ξέρεις απο αυτά)! Άντε πάνω στη χαρά μου, μπορεί να σ’αφήσω να με κερδίσεις και στο Trivial! ?
(Outfit και γαμπριατικο by @takisgiannetos )”, έγραψε ο Σάκης.