Γιώργος Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε γιατί θίχτηκε επειδή….

Ο Γιώργος Τσαλίκης  σε συνέντευξη που έδωσε στη  «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα ως   αντιδημάρχος Περιστερίου,αποκάλυψε τι έκανε στο παρελθόν και πλέον δεν το κάνει και αποκάλυωε για ποιον λόγο   η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονταν μαζί. “Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. […]

Ο Γιώργος Τσαλίκης  σε συνέντευξη που έδωσε στη  «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα ως   αντιδημάρχος Περιστερίου,αποκάλυψε τι έκανε στο παρελθόν και πλέον δεν το κάνει και αποκάλυωε για ποιον λόγο   η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονταν μαζί.

“Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί;» και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί. που στη μία είναι εκείνη μπροστά και στην άλλη εσύ και θίχτηκε…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε