Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του

Σήμερα στο Πρω1νό έπαιξαν μια συνέντευξη της Τζένης Ρουσσέα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως  έχει τύψεις που δεν άφησε την κόρη της να πάει στην Αγγλία και να σπουδάσει χορό. Στη συνέχεια μιλώντας για τις σχέσεις γονέων-παιδιών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε μια ιστορία σχετικά με την μητέρα του-την οποία έχασε πριν από λίγες μέρες- […]

Σήμερα στο Πρω1νό έπαιξαν μια συνέντευξη της Τζένης Ρουσσέα, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως  έχει τύψεις που δεν άφησε την κόρη της να πάει στην Αγγλία και να σπουδάσει χορό.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις σχέσεις γονέων-παιδιών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε μια ιστορία σχετικά με την μητέρα του-την οποία έχασε πριν από λίγες μέρες- και την περίοδο που ήταν παιδί.

“Εγώ ανακάλυψα ότι η μητέρα μου με ακολουθούσε όσο έβγαινα. Με άφηνε να βγαίνω και έμαθα ότι με ακολουθούσε με τα πόδια μέχρι να γίνω 14-15. Και γύριζα και την έβλεπα κατάκοπη και έλεγα… εκείνη γιατί κουράστηκε, εγώ είχα βγει. Καλά ο πατέρας μου με περίμενε μέχρι τα ξημερώματα να γυρίσω σπίτι. Έμπαινα στο σπίτι και ήταν ξύπνιος.”.

Δείτε όσα είπε