Η Κωνσταντίνα Κομμάτα επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου του Γιώργου Σαμαρά

Με αφορμή την κοπή πίτας της παράστασης «Μάμα Ρόζα» που συμμετέχει, η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στις κάμερες και επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που της έκανε πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Σαμαράς. Παράλληλα τόνισε πως θέλει ο γάμος να γίνει καλοκαίρι. «Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές» παραδέχτηκε η όμορφη ηθοποιός, λέγοντας πως […]

Με αφορμή την κοπή πίτας της παράστασης «Μάμα Ρόζα» που συμμετέχει, η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε στις κάμερες και επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που της έκανε πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Σαμαράς. Παράλληλα τόνισε πως θέλει ο γάμος να γίνει καλοκαίρι.

«Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές» παραδέχτηκε η όμορφη ηθοποιός, λέγοντας πως έχει ονειρευτεί τον γάμο της πιο καλοκαιρινό και… χύμα!

Την Πρωτοχρονιά η Κωνσταντίνα Κομμάτα είχε αιφνιδιάσει τους followers της στο Instagram, όταν αποκάλυψε με μια φωτογραφία ότι ο Γιώργος Σαμαράς της έκανε πρόταση γάμου στο Παρίσι κι εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

«Χίλιες φορές ναι» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ανεβάζοντας παράλληλα στο Instagram, μια τρυφερή της φωτογραφία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, στην οποία φιλιούνται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Δείτε το video