H Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει το μεγαλύτερο ελάττωμα του Νίκου Μουτσινά

Η Ματίνα Νικολάου, είναι η αγαπημένη τηλεοπτική Βάνια, το τηλεοπτικό μισό του Νίκου Μουτσινά, στο Καλό Μεσημεράκι”.  Η ταλαντούχα Βάνια σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων  το μεγαλύτερο προτέρημα αλλά και το μεγαλύτερο ελάττωμα του παρουσιαστή. Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και το μεγαλύτερο ελάττωμα […]

Η Ματίνα Νικολάου, είναι η αγαπημένη τηλεοπτική Βάνια, το τηλεοπτικό μισό του Νίκου Μουτσινά, στο Καλό Μεσημεράκι”. 

Η ταλαντούχα Βάνια σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων  το μεγαλύτερο προτέρημα αλλά και το μεγαλύτερο ελάττωμα του παρουσιαστή.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα και το μεγαλύτερο ελάττωμα του Νίκου Μουτσινά;

Ο Νίκος είναι γενναιόδωρος άνθρωπος, πολύ δοτικός και κτητικός. Όταν σε αγαπήσει, θα το καταλάβεις. Από την άλλη, το μεγαλύτερό του προτέρημα είναι παράλληλα και το μεγαλύτερό του ελάττωμα: είναι τελειομανής. Αυτό σε κάνει να του δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη, διότι σε πείθει ότι αυτό που θέλει είναι το σωστό. Από την άλλη, όμως, σε εκνευρίζει και λίγο, επειδή είναι τόσο τελειομανής, που δεν σε αφήνει να κάνεις ρούπι από αυτό που σκέφτεται.