To αγαπησιάρικο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για την επέτειο της με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Mπορεί αυτή την περίοδο να συζητιέται παντού και για διαφορετικούς λόγους, όμως η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να μην την απασχολούν όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη όπως κάνει άλλωστε συνειδητά σε όλη την πολύχρονη καριέρα της. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης παραμένει πιστή και προσηλωμένη στην οικογένεια της και στην ευτυχία που ζει δίπλα […]

Mπορεί αυτή την περίοδο να συζητιέται παντού και για διαφορετικούς λόγους, όμως η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να μην την απασχολούν όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη όπως κάνει άλλωστε συνειδητά σε όλη την πολύχρονη καριέρα της.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης παραμένει πιστή και προσηλωμένη στην οικογένεια της και στην ευτυχία που ζει δίπλα στον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο.

Μάλιστα η παρουσίάστρια σήμερα έχει επέτειο για τα 5 χρόνια γάμου της με τον Μάκη και έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

“Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλεπουν ευτυχισμένο …σε κάνουν κιόλας ! #eleni #5years #love #marriage #family #happiness”, ;έγραψε στην φωτογραφία που πόσταρε με εκείνη και τον σύζυγο της αγκαλιά κάτω από τον λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο!