Το τρυφερό “αντίο” της Μιμής Ντενίση στην Κική Δημουλά: Πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν η Κική…

Η σπουδαία Κική Δημουλά έφυγε από τη ζωή το Σάββατο στα 89 της χρόνια. Πλήθος κόσμου επέλεξε να την αποχαιρετήσει αναρτώντας στίχους της στα social media, ή λόγια θαυμασμού. Το δικό της τρυφερό ‘αντίο” στην αγαπημένη ποιήτρια μας είπε και η Μιμή Ντενίση, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook. “Ποσο υπεροχος ανθρωπος ηταν […]

Η σπουδαία Κική Δημουλά έφυγε από τη ζωή το Σάββατο στα 89 της χρόνια.

Πλήθος κόσμου επέλεξε να την αποχαιρετήσει αναρτώντας στίχους της στα social media, ή λόγια θαυμασμού.

Το δικό της τρυφερό ‘αντίο” στην αγαπημένη ποιήτρια μας είπε και η Μιμή Ντενίση, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook.

“Ποσο υπεροχος ανθρωπος ηταν η Κικη..η μεγαλυτερη ποιητρια της χωρας ταπεινη απλη ζεστη ….καθε φορα που ερχοταν στο θεατρο νομιζα πως μ αγκαλιαζε απο εκει που καθοταν!!! Γενναιοδωρη..θυμαμαι ακομα τα λογια της οταν η αδερφη μου πηρε το Κρατικο βραβειο κ ηταν στην επιτροπη….κ τοσο φυσιολογικη ισορροπημενη οταν μιλουσες για την ζωη για τα καθημερινα…ολα ομως τα εκανε ποιηση..σε κοιταζε με τα ομορφα ματια της κ εβλεπες τους στιχους που επλαθε το μυαλο της…τα ειπε ολα για την μοναχικη εποχη μας..χασαμε εναν σπουδαιο ανθρωπο..το εργο του ομως δεν θα χαθει ποτε..Η Κικη μας η Κικη Δημουλα θα ειναι παντα στην καρδια μας κ τα λογια της θα ειναι παντα βαλσαμο των ψυχων”.