Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της αξέχαστης Γεωργίας Βασιλειάδου!

Την μητέρα της την γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες, αφού μαζί της έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Ωστόσο ελάχιστοι ξέρουν πως η μεγάλη ηθοποιός Γεωργία Βασιλειάδου  είχε μια κόρη, την Φωτεινή. Την φώναζε Τοτούλα. Την μεγάλωσε με τεράστια αγάπη και στοργή, μιας και πάλεψε πολύ μέχρι να την αποκτήσει. Η Φωτεινή Βασιλειάδη Αποστολίδη, σήμερα έχει ξεπεράσει […]

Την μητέρα της την γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες, αφού μαζί της έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Ωστόσο ελάχιστοι ξέρουν πως η μεγάλη ηθοποιός Γεωργία Βασιλειάδου  είχε μια κόρη, την Φωτεινή. Την φώναζε Τοτούλα. Την μεγάλωσε με τεράστια αγάπη και στοργή, μιας και πάλεψε πολύ μέχρι να την αποκτήσει.
Η Φωτεινή Βασιλειάδη Αποστολίδη, σήμερα έχει ξεπεράσει τα 80 χρόνια και μένει στο πατρικό τους σπίτι στο Μαρούσι. Δύο φορές έχει μιλήσει για την ζωή της μητέρας της, ενώ έχει φωτογραφηθεί ελάχιστα στη ζωή της.
Η Φωτεινή Αποστολίδη μάλιστα μέχρι και πρόσφατα είχε κατάστημα δερμάτινων ειδών το οποίο έδωσε στην πολυαγαπημένη της κόρη.
Σήμερα η Φωτεινή Αποστολίδη έχει αποτραβηχτεί από όλα, αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητα και αφιερώματα για την μητέρα της!

Η Φωτεινή Βασιλειάδη Αποστολίδη μπροστά από την φωτογραφία της μητέρας της

Πηγή:respectnews.gr