O κορονοϊός κλείνει θέατρα και νυχτερινά κέντρα

Σε προσωρινή αναστολή των εμφανίσεών τους στα νυχτερινά κέντρα προχωρούν η Άννα Βίσση και οι ΜΕΛISSES, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Αν και η μέχρι στιγμής οδηγία που έχει τεθεί από την κυβέρνηση αφορά καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από 1000 άτομα και πάνω, η «απόλυτη Ελληνίδα star» και το no1 συγκρότημα της χώρας, τηρούν στάση ευθύνης […]

Σε προσωρινή αναστολή των εμφανίσεών τους στα νυχτερινά κέντρα προχωρούν η Άννα Βίσση και οι ΜΕΛISSES, λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Αν και η μέχρι στιγμής οδηγία που έχει τεθεί από την κυβέρνηση αφορά καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από 1000 άτομα και πάνω, η «απόλυτη Ελληνίδα star» και το no1 συγκρότημα της χώρας, τηρούν στάση ευθύνης και «παγώνουν» τις εμφανίσεις τους.

Η Άννα Βισση δεν θα εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα και οι MEΛISSES τις επόμενες δυο, ενώ η περαιτέρω στάση τους θα επανακαθορισθεί με βάση τις εξελίξεις που θα υπάρχουν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος, καθως και ο Σακης Ρουβάς, ο Στελιος Ροκκος και η Έλενα Παπαριζου ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις εμφανίσεις τους λόγω του κορωνοϊού, ενώ ανάλογη στάση αναμένεται να κρατήσουν και άλλοι καλλιτέχνες και νυχτερινά κέντρα, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy.

Επίσης, η Παολα και ο Νίκος Κουρκούλης ανέβαλαν την πρεμιέρα τους στην Αθήνα, όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρος στην Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το θέατρο Τέχνης θα προβάλλει όλες τις παραστάσεις του και μέσω διαδικτύου.