Γιώργος Παπαδάκης: H αποκάλυψη για το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του, η συνήθεια που έκοψε και οι 2 γυναίκες που ευχαρίστησε!

Σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του βγήκε στο “Πρω1νό” σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο αγαπημένος παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του, αποκάλυψε πως εδώ και 55 μέρες έχει κόψει το τσιγάρο ενώ παραδέχτηκε πως του λείπει το πλατό της εκπομπής του. “Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι […]

Σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του βγήκε στο “Πρω1νό” σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του, αποκάλυψε πως εδώ και 55 μέρες έχει κόψει το τσιγάρο ενώ παραδέχτηκε πως του λείπει το πλατό της εκπομπής του.

“Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το video