Τζένη Μπότση: Ο λόγος για τον οποίο κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της και γιατί επέλεξε το όνομα Αλίκη για την κόρη της

Για την φοβερή σύμπτωση που ο ρόλος της στο σίριαλ «Πέτα τη Φριτέζα» και η εγκυμοσύνη της στην πραγματικότητα συνέπεσαν αλλά χωρίς να το ξέρει κανείς από τη σειρά, μίλησε η Τζένη Μπότση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και αναφέρθηκε και στη στήριξη τόσο από τον ενδυματολόγο, όσο και από όλη την ομάδα στη νέα της εμπειρία! […]

Για την φοβερή σύμπτωση που ο ρόλος της στο σίριαλ «Πέτα τη Φριτέζα» και η εγκυμοσύνη της στην πραγματικότητα συνέπεσαν αλλά χωρίς να το ξέρει κανείς από τη σειρά, μίλησε η Τζένη Μπότση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και αναφέρθηκε και στη στήριξη τόσο από τον ενδυματολόγο, όσο και από όλη την ομάδα στη νέα της εμπειρία!

“Στο σενάριο έγραψαν τυχαία πως μένω έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν πήρα το σενάριο. Το διαβάζω και λέω στον Αλέξανδρο “γράφουν ότι είμαι έγκυος”. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα…Ήμουν κρατημένη λίγο στο γύρισμα. Ακόμα και σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να κλωτσάω, το έκανα προσεκτικά, χορογραφία…”

Στη συνέχεια η Τζένη μίλησε για το σε ποιους αναγκάστηκε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη τη, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έδωσε το όνομα Αλίκη στην κόρη της.

Δείτε όσα είπε η όμορφη ηθοποιός στην εκπομπή “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ.