Mαρία Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τον δημοσιογράφο-σύντροφο της

Στην εκπομπή  “Dot”  ήταν καλεσμένη η Μαρία Αναστασοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με συνάδελφο της, αλλά και το πως βίωσαν την περίοδο της καραντίνας. “Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου […]

Στην εκπομπή  “Dot”  ήταν καλεσμένη η Μαρία Αναστασοπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με συνάδελφο της, αλλά και το πως βίωσαν την περίοδο της καραντίνας.

“Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα’, τόνισε χαραακτηριστικά.
Να θυμίσουμε πως η δημοσιογράφος  είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο και διευθυντή ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ Γιάννη Κολοκυθά.  

Το ζευγάρι στην καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν παρέα στον ΣΚΑΙ