Ένας χρόνος χωρίς τον Κώστα Ευρυπιώτη! Το ετήσιο μνημόσυνο και τα λόγια της οικογένειάς του…

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός και κωμικός Κώστας Ευρυπιώτης. Την περασμένη Κυριακή τα δύο πολυαγαπημένα του παιδιά καθώς και η σύζυγός του Βάλια έκαναν επιμνημόσυνη δέηση πάνω από τον τάφο του ηθοποιού. Σύμφωνα με την Espresso, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο από τη γυναίκα της ζωής του κ […]

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός και κωμικός Κώστας Ευρυπιώτης. Την περασμένη Κυριακή τα δύο πολυαγαπημένα του παιδιά καθώς και η σύζυγός του Βάλια έκαναν επιμνημόσυνη δέηση πάνω από τον τάφο του ηθοποιού.
Σύμφωνα με την Espresso, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο από τη γυναίκα της ζωής του κ μητέρα των παιδιων του Βάλια κ δυο άσπρα απο τα παλληκαρια του, τους λατρεμένος γιους του Κώστα Ευριπιωτη, Αδαμάντιο κ Ιωνά τελέστηκε σε αυστηρά οικογενειακό κυκλο το ετήσιο μνημόσυνο  του αγαπημένου σε όλους μας ανθρώπου και καλλιτέχνη. “Ο Κωστας είναι κα θα είναι για πάντα “ζωντανός ” Στις σκέψεις μας κ στην καρδιά μας. Η απουσία του αδιαπραγμάτευτη” δήλωσαν τα παιδια του κ η μητέρα τους Βάλια!

Πηγή: respectnews.gr