search-button
cross-out

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έχω δεχτεί τηλέφωνα που με ευγενικό τρόπο, μου ζήτησαν να μην βγει στην εκπομπή μια είδηση αλλά και τηλέφωνα που με άσχημο τρόπο άφηναν απειλές να αιωρούνται

Σταματίνα Τσιμτσιλή:  Έχω δεχτεί  τηλέφωνα που με ευγενικό τρόπο, μου ζήτησαν να μην βγει στην εκπομπή μια είδηση αλλά και τηλέφωνα που με άσχημο τρόπο άφηναν απειλές να αιωρούνται

Η Σταματίνα είναι ευθύς και ειλικρινής σε κάθε διαπροσωπική σχέση της. Η τηλεοπτική της επιτυχία δεν ήρθε με ένα μαγικό ραβδί αλλά με πολλή προσπάθεια. Δεν μετανιώνει για τις εκπομπές που έκανε στο Alter και οι Happy Day μέρες της συνεχίζονται και την νέα τηλεοπτική χρονιά!

Στον Γιώργο Κουτσουρλή

Έχεις σκεφτεί νέες προσθήκες προσώπων και θεμάτων για το ανανεωμένο Happy Day;

Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να ανανεώσουμε την «συνταγή» που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω, γιατί οι όποιες αλλαγές αυτή την περίοδο συζητιούνται και σύντομα θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις. Σίγουρα, σκοπός μας είναι να ανανεωθούμε!

Θα επικρατήσει η λεγόμενη γυναικοκρατία στο πρόγραμμα του Alpha του χρόνου;

 Εξ’ όσων γνωρίζω, στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha θα βρίσκονται, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Αντελίνα Βαρθακούρη, θα παραμείνει ο Χρήστος Φερεντίνος και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο Αντώνης Σρόιτερ. Βέβαια, θα δούμε και σήριαλ στο πρόγραμμα του Alpha. Ετοιμάζεται ένα ανανεωμένο και ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η γνώμη σου για την Αντελίνα Βαρθακούρη;

Η Αντελίνα είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και αυθορμητισμό. Είναι άδικο να κρίνουμε ένα νέο τηλεοπτικό πρόσωπο από την πρώτη του κιόλας προσπάθεια. Εμένα μου αρέσει γι’ αυτό που είναι η Αντελίνα, σαν άνθρωπος και αδιαμφισβήτητα η ενέργεια που βγάζει τηλεοπτικά!

Ποια πρόσωπα και προγράμματα θα έβαζες στους κερδισμένους της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς;

Θεωρώ ότι  η χρονιά χωρίζεται αναπόφευκτα στη μέση, δηλαδή προ covid19 και μετά covid19, τηλεοπτική χρονιά. Από κει και πέρα υπάρχουν εκπομπές που ξεχώρισαν έτσι και αλλιώς, όπως  τα δύο reality, GNTM και MasterChef, και βέβαια επικράτησε δικαίως η ενημέρωση λόγω των συνεχόμενων εξελίξεων. Το Happy Day έκλεισε πρώτο στα νεανικά κοινά φέτος, οπότε είναι μια εκπομπή που δεν μέτρησε απώλειες. Το σίγουρο είναι ότι η φετινή χρονιά ήταν τόσο πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους μας.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία μόνη της;

Η Ελένη είναι μια πραγματική τηλεοπτική star, που καθορίζει μόνη της, το παρόν και το μέλλον της, γεγονός που δεν είναι εύκολο. Αποφασίζει να αποχωρήσει σε μια στιγμή που η μετοχή της είναι πολύ ψηλά, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως σπάνιο φαινόμενο. Η Ελένη αξίζει τον θαυμασμό και τον σεβασμό ως τηλεοπτική προσωπικότητα!

Την εποχή που βρισκόσουν στο Αlter, σε είχε ενοχλήσει η εικόνα που έβγαζε η Σταματίνα;

Όχι ποτέ! Οτιδήποτε έχω κάνει ήταν με απόλυτη αξιοπρέπεια και την χρονική στιγμή που παρουσίαζα ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, το υποστήριζα με όλο μου το είναι και τις δυνάμεις μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, και όμως την αγάπησα και την υποστήριξα τότε στο ALTER. Θεωρώ η τελευταία εκπομπή που έκανα στο ALTER είναι μια εκπομπή στην λογική της εκπομπής που κάνω και τώρα, που έχει ενημερωτικά θέματα, κοινωνικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, τηλεοπτικό ρεπορτάζ, με την διαφορά ότι στο  ALTER η εκπομπή είχε πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι gossip. Δεν μετανιώνω για τίποτα!

Έχεις «κόψει» θέματα για λόγους δημοσίων σχέσεων ή αποφυγής παρεξηγήσεων;

Μέσα στα 15 χρόνια που κάνω την συγκεκριμένη δουλειά, σίγουρα έχω δεχτεί και τηλέφωνα που με ευγενικό τρόπο, μου ζήτησαν να μην βγει στην εκπομπή μια είδηση αλλά και τηλέφωνα που με άσχημο τρόπο άφηναν  παράλληλα απειλές να αιωρούνται. Είμαι από τους ανθρώπους που αν μου ζητήσεις κάτι  με όμορφο τρόπο,  θα το σεβαστώ. Υπάρχουν περιπτώσεις που στην εκπομπή δεν έχουν βγει στον αέρα αποκαλύψεις για πρόσωπα τα οποία άγγιζαν προσωπικά δεδομένα, παραβλέποντας το ατού της αποκλειστικότητας για την εκπομπή. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να κάνω, αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν. Είναι η αρχή μου!

Είσαι μια παρουσιάστρια που δεν χαρακτηρίζεσαι υπερόπτης, απρόσιτη, δύσκολη. Έχει επέλθει μέσα σου η απομυθοποίηση του λαμπρού κόσμου της τηλεόρασης;

Επειδή στην 15ετή καριέρα μου, κατέκτησα το καθετί, πολύ αργά και σταθερά, θέλω να σου εκμυστηρευτώ ότι είχα απομυθοποιήσει  τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης, πριν πολλά χρόνια. Επίσης, γνωρίζω πόση δουλειά χρειάζεται, πόσες δυσκολίες συναντάς, μαζί με αποτυχίες και απορρίψεις που ήρθαν στον δρόμο μου, πιστεύω ότι για όλους αυτούς τους λόγους δεν έχω καβαλήσει το καλάμι, γιατί αναλογιζόμουν κάθε στιγμή προσπάθειας που κατέβαλα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ζούσα σε ροζ συννεφάκι που όλα ήταν μαγικά και ιδανικά!

Υπάρχουν συνεργάτες σου που σου γύρισαν την πλάτη, λόγω επόμενης επιτυχίας;

Στην πορεία της ζωής μας, βρίσκονται άνθρωποι που εκτιμούν αυτό που τους προσφέρεις και άλλοι που είναι αγνώμονες. Έχω συνεργάτες που είναι δίπλα μου πάρα πολλά χρόνια, άλλους που έφυγαν από κοντά μου για κάποια περίοδο και ξαναγύρισαν δίπλα μου και άλλους που για λίγα χρήματα παραπάνω ή γιατί έτσι τους συνέφερε την δεδομένη χρονική στιγμή προτίμησαν άλλη τηλεοπτική συνεργασία. Δεν κακίζω κανέναν, γιατί ο καθένας κοιτάει το δικό του συμφέρον , την δική του καριέρα, την δουλειά του. Θα στεναχωριόμουν περισσότερο αν ένας κολλητός μου ή άνθρωπος της οικογένειάς μου, θα μου γυρνούσε την πλάτη. Οι συνεργάτες έρχονται και παρέρχονται και οι συνεργασίες κάνουν κύκλους!

Ποια είναι για σένα η «κόκκινη γραμμή»;

Η κόκκινη γραμμή για μένα μεταξύ των ανθρώπων είναι στιγμή που παύει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Επειδή είμαι πολύ ειλικρινής, συναισθηματικός  και ευθύς άνθρωπος, αν νιώσω ότι κάποιος ξεπερνά την κόκκινη γραμμή θα του το πω ευθέως.

Ο κόσμος, παρακολουθεί σε περιοδικά και εκπομπές  τις lifestyle  στιγμές της Σταματίνας, με βόλτες, διακοπές, ρούχα, χαμόγελα, που όλα αυτά μοιάζουν ζηλευτά για πολλούς. Όταν ακούς κάτι τέτοιο τι σκέφτεσαι;

Ούτε θα κλαφτώ ότι δεν έχω να φάω, ούτε ότι δεν μπορώ να πάω διακοπές. Δεν ζω όμως μια ζωή χλιδάτη. Έχουμε ένα σπίτι στην Πάρο που πηγαίνουμε διακοπές, αλλά δεν με έχει δει ο κόσμος πάνω σε ένα κότερο, να οργώνω τα νησιά. Ναι, κάνω ένα επάγγελμα με λάμψη, που μάς δίνουν ρούχα και παπούτσια αλλά δεν πηγαίνω και στο fashion week του Μιλάνου να ψωνίσω τα νέα συνολάκια μου(γέλια).  Θεωρώ ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής στην πεποίθηση και στην προσέγγιση του κόσμου, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα πάντοτε. Θέλω να σου πω, επειδή συναντώ πολύ κόσμο στον δρόμο, στο super market, μού λέει ότι είμαι πολύ προσιτή και χαλαρή. Δεν ζω σε μια γυάλα.(γέλια)

Ποιόν ρόλο του Θέμη αγαπάς περισσότερο που ισορροπεί την Σταματίνα;

Ο Θέμης έχει ένα μαγικό χάρισμα, παρόλη την ένταση της δουλειάς του, όταν έρθει στο σπίτι είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος, στοιχείο που με ισορροπεί αμέσως στην καθημερινότητα. Ο Θέμης, είναι ο άνθρωπός μου, ο πατέρας των παιδιών μου, ο σύντροφός μου, ο κολλητός μου για μένα. Είναι το αντρικό πρότυπο της ζωής μας!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr