Διπλή χαρά για την Ειρήνη Νικολοπούλου: Τα 2 δώρα που της έφερε ο Άγιος Φανούριος

Ημέρα γιορτής και χαράς σήμερα για την Ειρήνη Νικολοπούλου και μάλιστα διπλή! Η παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της μοναχοκόρης της Έλενας αλλά και της πρωτότοκης ανιψιάς της, μιας και τα 2 κορίτσια γεννήθηκαν την ίδια μέρα, “27 Aυγούστου !!! Η μέρα των δώρων του Θεού ! Ο Αγιος Φανούριος ξημερώνοντας έφερε αυτά τα δύο […]

Ημέρα γιορτής και χαράς σήμερα για την Ειρήνη Νικολοπούλου και μάλιστα διπλή!

Η παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της μοναχοκόρης της Έλενας αλλά και της πρωτότοκης ανιψιάς της, μιας και τα 2 κορίτσια γεννήθηκαν την ίδια μέρα,

“27 Aυγούστου !!! Η μέρα των δώρων του Θεού ! Ο Αγιος Φανούριος ξημερώνοντας έφερε αυτά τα δύο δώρα , με διαφορά 2 ετών στην αδελφή μου & σε μένα : την πρωτότοκη της @channaki , την Μαρίνα @marina.vartsou & την δική μου -μοναχοκόρη @elenatoupoyanni ?
Κάθε τέλος καλοκαιριού εχουμε διπλά γενέθλια ,διπλές χαρές , διπλή ευτυχία την ίδια μέρα !
Αλλοτε μία μεγάλη τούρτα , συνήθως δύο μεγάλες , ακολουθούν πάρτυ και τραγούδια γιά την υπέροχη σύμπτωση να γεννήσουμε οι δύο αδελφές , την ίδια μέρα , δύο μοναδικές κορούλες , τόσο διαφορετικές αλλά και με τόση ευλογία , να ερθουν στο φως την ίδια Αυγουστιάτικη 27η !
Ευχομαι να εχουν πάντα την χαρά της μέρας που γιορτάζουν , την ευτυχία των πολλών ετών που έρχονται με δώρα , πάντα να αγαπούν η μία την άλλη οπως εμεις δίνουμε σαν αδελφές – μαμάδες τους το παράδειγμα στα καλά αλλά και στα δύσκολα στις φουρτούνες αλλα και στη νηνεμία- Να αλληυποστηρίζεστε σαν λέαινες και να συγχωρείτε η μία τα λάθη της άλλης αν χρειαστεί, να φροντίζετε η μία την αλλη σαν αδελφές !
Σας αγαπώ τόσο πολύ ξαδελφούλες , Ελενάκι μου Μαρινούλα μου
#cousins #birthdaygirl #birthdaycake #virgo #augustbirthday #sisters #smile #smilemore #loveyou #lovelife #happydays #smilealways #forgiveness #care#cheers #salute”, έγραψε η παρουσιάστρια σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram!

Εμείς να ευχηθούμε και στα 2 κορίτσια να είναι πολύχρονες και πάντα ευτυχισμένες!