Δείτε τι έκανε για πρώτη φορά σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε χθες και σήμερα καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο. Όι περισσότεροι έχουμε ήδη επιστρέψει από τις μικρές ή μεγάλες διακοπές μας και έχουμε μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος μακριά από πλατό και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ζήσει μια διαφορετική χρονιά! Και αυτό ξεκίνησε […]

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε χθες και σήμερα καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο.

Όι περισσότεροι έχουμε ήδη επιστρέψει από τις μικρές ή μεγάλες διακοπές μας και έχουμε μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το ίδιο όμως δεν ισχύει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος μακριά από πλατό και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ζήσει μια διαφορετική χρονιά!

Και αυτό ξεκίνησε ήδη μιας και την ώρα που όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα δουλεύουν πυρετώδως για τη νέα σεζόν η ίδια απολαμβάνει ξένοιαστη τον ήλιο και την θάλασσα στην αγαπημένη της Άνδρο!

Η ωραία Ελένη ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram 2 υπέροχες φωτογραφίες στην παραλία με το bikini της και έγραψε:

“Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη !
Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία … μετά από παρά πολλά χρόνια ! #eleni #september1 #onarexperience #andros #greece”