Δέσποινα Βανδή: Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019!

Δέσποινα Βανδή: Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019!

"Το Δικό Μας Σινεμά" των Ρέππα-Παπαθανασίου στο ανακαινισμένο καλοκαιρινό θέατρο Άλσος  είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές εποτυχίες του καλοκαιριού.

Με  ένα all-star καστ ηθοποιών αλλά και την Δέσποινα Βανδή ανάμεσα τους αφηγείται με μοναδικό τρόπο την άνοδο και την πτώση του του ελληνικού κινηματογράφου.

Λίγες μέρες πριν το τέλος των παραστάσεων η Δέσποινα ανήρτησε ένα video από την παράσταση γράφοντας: 

"Διαβάζοντας την πρώτη φορά το έργο των Ρεππα-Παπαθανασιου ξεχώρισα αμέσως αυτήν τη σκηνή!
Δυο γυναίκες που μέσα από την τέχνη τους ομολογούν τη δικη τους ερήμωση,η καθεμία μέσα από το δικό της κόσμο!
Λαχταρουσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή!
Ύστερα βέβαια δημιουργήθηκαν κι άλλες πολλές!Καθως η συνύπαρξη μου πάνω σε μια τέτοια σκηνή με κορυφαίους ηθοποιούς και σε ένα υπέροχο κείμενο με τραγούδια να απογειώνουν το συναίσθημα με έκανε να ανυπομονώ μετά το τέλος της παράστασης, ποτε θα ξημερώσει η επόμενη μέρα να βρεθώ ξανά στη σκηνή ανάμεσα τους!
Τέλος του μήνα πέφτει η αυλαία του Δικού μας σινεμά και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που έζησα κοντά τους και για το ποσο όμορφα περασα μαζί τους!
Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019!"

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάζοντας την πρώτη φορά το έργο των Ρεππα-Παπαθανασιου ξεχώρισα αμέσως αυτήν τη σκηνή! Δυο γυναίκες που μέσα από την τέχνη τους ομολογούν τη δικη τους ερήμωση,η καθεμία μέσα από το δικό της κόσμο! Λαχταρουσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή! Ύστερα βέβαια δημιουργήθηκαν κι άλλες πολλές!Καθως η συνύπαρξη μου πάνω σε μια τέτοια σκηνή με κορυφαίους ηθοποιούς και σε ένα υπέροχο κείμενο με τραγούδια να απογειώνουν το συναίσθημα με έκανε να ανυπομονώ μετά το τέλος της παράστασης, ποτε θα ξημερώσει η επόμενη μέρα να βρεθώ ξανά στη σκηνή ανάμεσα τους! Τέλος του μήνα πέφτει η αυλαία του Δικού μας σινεμά και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που έζησα κοντά τους και για το ποσο όμορφα περασα μαζί τους! Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019! @toalsos #todikomascinema

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 12 Σεπ, 2019 στις 5:13 πμ PDT

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Στο Μιλάνο νοσηλεύεται γιατρός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, είχε πάρει μέρος σε συνέδριο στην Ελλάδα
Στο Μιλάνο νοσηλεύεται γιατρός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, είχε πάρει μέρος σε συνέδριο στην Ελλάδα
Στο Μιλάνο νοσηλεύεται γιατρός ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, είχε πάρει μέρος σε συνέδριο στην Ελλάδα
Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ