Νίκος Μουτσινάς: Αυτή τη φωτογραφία την ανεβάζω μόνο και μόνο για να...

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή τη φωτογραφία την ανεβάζω μόνο και μόνο για να...

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους followers του.

"Αυτή τη φωτογραφία την ανεβάζω μόνο και μόνο για να μπορεί ο εγκέφαλος να βλέπει και να θυμάται την απεραντοσύνη που ένιωσα σε αυτήν την απρογραμμάτιστη βόλτα στο βουνό. Δεν θέλω να σας πρήζω,αλλά δώστε χώρο στην ψυχή σας να νιώσει ελεύθερη χωρίς τους περιορισμούς που της φορτώνουμε κάθε μέρα. Μόνο εσείς ξέρετε ποια είναι η ανάγκη σας.ανοιξτε τα αυτιά σας και κάντε αυτό που τραβάει η ψυχούλα σας και θα με θυμηθείτε.. #αλλαξεσυνηθειες #φτιαξετηνζωησουοπωςθελεις#ακουτηνψυχησου #μοντελλαιφ", έγραψε ο ταλαντούχος Νίκος.

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή τη φωτογραφία την ανεβάζω μόνο και μόνο για να μπορεί ο εγκέφαλος να βλέπει και να θυμάται την απεραντοσύνη που ένιωσα σε αυτήν την απρογραμμάτιστη βόλτα στο βουνό. Δεν θέλω να σας πρήζω,αλλά δώστε χώρο στην ψυχή σας να νιώσει ελεύθερη χωρίς τους περιορισμούς που της φορτώνουμε κάθε μέρα. Μόνο εσείς ξέρετε ποια είναι η ανάγκη σας.ανοιξτε τα αυτιά σας και κάντε αυτό που τραβάει η ψυχούλα σας και θα με θυμηθείτε.. #αλλαξεσυνηθειες #φτιαξετηνζωησουοπωςθελεις #ακουτηνψυχησου #μοντελλαιφ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις 19 Σεπ, 2019 στις 7:53 πμ PDT

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ