Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται μαζί μας όσα έγιναν στα backstage της τελευταίας παράστασης του

Η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται μαζί μας όσα έγιναν στα backstage της τελευταίας παράστασης του "Το δικό μας σινεμά"

Aυλαία έριξε η πολύ πετυχημένη παράσταση "Το δικό μας σινεμά" στο Άλσος.

Η Δέσποινα Βανδή που ήταν μια εκ των πρωταγωνιστών σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, μοιράστηκε μαζί μας ένα video από τα παρασκήνια της τελευταίας παράστασης γράφοντας:

Είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές backstage της τελευταίας μας βραδιάς!
Το Δικό μας Σινεμά ομόρφυνε το καλοκαίρι μας κι ας μη χορτάσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα!
Δεν ήταν μόνο η επιτυχία που γευτήκαμε χάρη στο όνειρο του Ηλία Μαροσουλη και των δημιουργών του έργου,να αναβιώσει το Άλσος!
Ήταν που συνάντησα και γνώρισα και μοιράστηκα στιγμές αληθινές με τόσο αξιόλογους συνεργάτες!Ηταν αυτό που διασταυρώθηκαν οι ζωές μας!
Από την πόρτα που έφτανες σε καλωσόριζαν άνθρωποι με ένα χαμόγελο!Η μυρωδιά του popcorn σε συνοδεία με το εξαντλητικό τραγουδισμα των τζιτζικιών σε τοποθετούσε απευθείας σε ένα πλαίσιο αρμονίας γιαυτο που θα ακολουθούσε...
Ύστερα άρχιζαν να γεμίζουν τα καμαρίνια,να ανταλλάσσουμε τα νέα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας,λίγο καφέ με τον Σπύρο λίγο οι λιχουδιές της Πηνελοπης,το ναζι της Παρθένας,η Ελένη κάθε μέρα με μια γλυκα,η Σύλβια να ντύνεται κάθε μέρα διαφορετικά έχοντας θέμα ένα νησί,η Κατερίνα πάντα στυλατη και βιαστική,ο Κώστας πάντα χαλαρός κι ο Παύλος έχοντας πάντα κάτι ιδιαίτερο να σου πει!
Ζέσταμα φωνής,τραγούδια,πειράγματα και κάπως έτσι χτυπούσε το τρίτο κουδούνι!
Τεχνικοί,χορευτές πάντα καλό κουρδισμένοι άλλωστε δεν υπήρχε περιθώριο λάθους σε μια τόσο απαιτητική παράσταση!
Ένας κόσμος που απολάμβανε κάθε λεπτό την ιστορία μας και τα τραγούδια μας!
Κι εγώ αφημενη στο ένστικτο μου και ακουμπώντας πάνω στα όσα μου έμαθαν στις πρόβες προσπαθούσα να ισορροπησω ανάμεσα στον Σπύρο,τον Παύλο,την Παρθένα,την Ελένη,την Πηνελοπη,τον Γιώργο,τον Μεμο ,την Κατερίνα,τον Κώστα,την Σύλβια την Ευγενία και τον κ.Κωνσταντινου!
Έψαχνα το συναίσθημα της Μαιρης Παυλίδου μέχρι και την τελευταία μας παράσταση!
Το θέατρο είναι μαγικό!
Η μαγεία του έγκειται στο ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια να ψάξεις κι άλλες γωνιές της ψυχής που υποδύεσαι!
Ψάχνεις την αλήθεια!
Και η αλήθεια είναι πάντα συγκινητική!
Μιχάλη,Θανάση και Φωκα μου αγαπημένε σας ευχαριστώ!Γιαυτο που έζησα!
Με τον κόσμο πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτήν!
Αξέχαστο θα μου μείνει αυτό το καλοκαίρι...
Υ.Γ Τελικά ποτε δε μέτρησα ποσα κοστούμια άλλαζα σε κάθε παράσταση...

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είπα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές backstage της τελευταίας μας βραδιάς! Το Δικό μας Σινεμά ομόρφυνε το καλοκαίρι μας κι ας μη χορτάσαμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Δεν ήταν μόνο η επιτυχία που γευτήκαμε χάρη στο όνειρο του Ηλία Μαροσουλη και των δημιουργών του έργου,να αναβιώσει το Άλσος! Ήταν που συνάντησα και γνώρισα και μοιράστηκα στιγμές αληθινές με τόσο αξιόλογους συνεργάτες!Ηταν αυτό που διασταυρώθηκαν οι ζωές μας! Από την πόρτα που έφτανες σε καλωσόριζαν άνθρωποι με ένα χαμόγελο!Η μυρωδιά του popcorn σε συνοδεία με το εξαντλητικό τραγουδισμα των τζιτζικιών σε τοποθετούσε απευθείας σε ένα πλαίσιο αρμονίας γιαυτο που θα ακολουθούσε... Ύστερα άρχιζαν να γεμίζουν τα καμαρίνια,να ανταλλάσσουμε τα νέα μας στη διάρκεια της προετοιμασίας,λίγο καφέ με τον Σπύρο λίγο οι λιχουδιές της Πηνελοπης,το ναζι της Παρθένας,η Ελένη κάθε μέρα με μια γλυκα,η Σύλβια να ντύνεται κάθε μέρα διαφορετικά έχοντας θέμα ένα νησί,η Κατερίνα πάντα στυλατη και βιαστική,ο Κώστας πάντα χαλαρός κι ο Παύλος έχοντας πάντα κάτι ιδιαίτερο να σου πει! Ζέσταμα φωνής,τραγούδια,πειράγματα και κάπως έτσι χτυπούσε το τρίτο κουδούνι! Τεχνικοί,χορευτές πάντα καλό κουρδισμένοι άλλωστε δεν υπήρχε περιθώριο λάθους σε μια τόσο απαιτητική παράσταση! Ένας κόσμος που απολάμβανε κάθε λεπτό την ιστορία μας και τα τραγούδια μας! Κι εγώ αφημενη στο ένστικτο μου και ακουμπώντας πάνω στα όσα μου έμαθαν στις πρόβες προσπαθούσα να ισορροπησω ανάμεσα στον Σπύρο,τον Παύλο,την Παρθένα,την Ελένη,την Πηνελοπη,τον Γιώργο,τον Μεμο ,την Κατερίνα,τον Κώστα,την Σύλβια την Ευγενία και τον κ.Κωνσταντινου! Έψαχνα το συναίσθημα της Μαιρης Παυλίδου μέχρι και την τελευταία μας παράσταση! Το θέατρο είναι μαγικό! Η μαγεία του έγκειται στο ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια να ψάξεις κι άλλες γωνιές της ψυχής που υποδύεσαι! Ψάχνεις την αλήθεια! Και η αλήθεια είναι πάντα συγκινητική! Μιχάλη,Θανάση και Φωκα μου αγαπημένε σας ευχαριστώ!Γιαυτο που έζησα! Με τον κόσμο πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτήν! Αξέχαστο θα μου μείνει αυτό το καλοκαίρι... Υ.Γ Τελικά ποτε δε μέτρησα ποσα κοστούμια άλλαζα σε κάθε παράσταση...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 30 Σεπ, 2019 στις 10:20 πμ PDT

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ