Δόμνα Μιχαηλίδου: Λέω στον άντρα μου «πού θα πάμε να χορέψουμε αυτή την εβδομάδα;»
Δείτε video
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μίλησε στο madradio και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Τουμπάνου! Η Υπουργός θα συμμετέχει στο φετινό Mad Forum 2026 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου στην Τεχνόπολη, και συγκεκριμένα θα είναι στο πάνελ για το θέμα “Tik Tok, Νέοι και Πολιτική”.
Όπως αποκάλυψε, «δεν περνάει μία εβδομάδα, χωρίς να χορέψω. Λέω στον άντρα μου “πού θα πάμε να χορέψουμε αυτή την εβδομάδα;”».
Ανάμεσα σε πίτσα ή σουβλάκι, εκείνη διάλεξε… μπέργκερ, ενώ παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί το instagram: «Ευτυχώς δεν έχω μπει ακόμα στον κόσμο του TikTok γιατί δεν θα υπήρχε χρόνος για τίποτε άλλο».
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















