Δείτε την κούκλα κόρη και την αδελφή του Απόστολου Γκλέτσου να ποζάρουν αγκαλιά!

Μια όμορφη οικογενειακή στιγμή- Η κόρη του Βαλίσια είναι 21 ετών και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο

Ο Απόστολος Γκλέτσος από την σχέση του με την Μαρία Μαγγίνα έχει αποκτήσει μια κόρη, την Βαλίσια, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Η 21χρονη Βαλίσια, που  είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και παράλληλα  σπουδάζει Σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πατέρα του, καθώς και με όλη την οικογένειά του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι τη σχέση του με την κόρη του την διακρίνει η ειλικρίνεια. ««Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι, είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μου το φυλάει και μετά όταν της δώσω πάσα θα μου το ανταποδώσει», είχε αναφέρει.

Πρόσφατα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε εκδήλωση με την αδερφή του ηθοποιού και θεία της και πόζαραν χαρούμενες. Έπειτα, η Άννα Γκλέτσου πόσταρε στο facebook τη φωτογραφία δείχνοντας την αδυναμία της στην ανιψιά της.  «Βασίλισα, λατρεία», έγραψε.

thetoc.gr