«Περιμένουμε το καλύτερο», είπε το πρωί της Τετάρτης 3/4 η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη Κόκοτα, αναφερόμενη στην υγεία του τραγουδιστή που παραμένει στη ΜΕΘ μετά το έμφραγμα που υπέστη την περασμένη Πέμπτη (28/3). «Όλα πάνε καλύτερα, δόξα τω Θεώ», τόνισε σε δηλώσεις της.

Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή ενδεχομένως αύριο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», η Έλλη Κόκοτα ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Γιάννη Πουλόπουλο, για το ενδιαφέρον και τόνισε: «Όλα πάνε προς το καλύτερο… Όλοι είναι μία χαρά και η γυναίκα του και σας στέλνει την αγάπη της».

Τι έδειξαν οι αξονικές εγκεφάλου του Δημήτρη Κόκοτα

Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε δύο αξονικές εγκεφάλου και οι γιατροί δεν εντόπισαν κάποια βλάβη.

«Έπαθε το έμφραγμα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή. Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο. Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη.

Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. Θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας την Τρίτη 2/4.

news.gr