search-button
cross-out

Εύα Καϊλή: Το νέο σπίτι στις Βρυξέλλες και… η νέα ζωή μετά τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε ότι η Εύα Καϊλή αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα σε περιοχή των Βρυξελλών κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο
Εύα Καϊλή: Το νέο σπίτι στις Βρυξέλλες και… η νέα ζωή μετά τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Σε νέο δρόμο φαίνεται ότι μπαίνει η ζωή Εύας Καϊλή μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του QatarGate που οδήγησε την Εύα Καϊλή στη φυλακή.

Μπορεί τα περσινά Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή να τα… γιόρτασε μέσα στις φυλακές του Χάρεν, χωρίς την αγαπημένη κόρη της, φέτος όμως όλα έχουν αλλάξει.

Όπως αποκάλυψε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha, η Εύα Καϊλή ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. Τον άνθρωπο που σύμφωνα με την ίδια, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο που συγκλόνισε την «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε επίσης ότι η Εύα Καϊλή αγόρασε ένα νέο διαμέρισμα σε περιοχή των Βρυξελλών κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο, ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών, όπως είπε ο δικηγόρος της, προς 650.000 ευρώ.

Δείτε τις νέες αποκαλύψεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την Εύα Καϊλή και τη σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Επιχειρούν να τη δολοφονήσουν ηθικά»

Δελτίο τύπου στο οποίο απαντούν σε πληροφορίες που διακινούνται και σε δημοσιεύματα σχετικά με την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στο σκάνδαλο Qatargate, εξέδωσαν οι δικηγόροι της Sven Marry, Christophe Marchand και Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Όπως αναφέρουν υπάρχουν «κέντρα» που διαρρέουν πληροφορίες για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή σε εφημερίδες, με στόχο να τη «δολοφονήσουν ηθικά».

Παράλληλα οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή τοποθετούνται για το πώς αγοράστηκε το σπίτι στις Βρυξέλλες που ανήκε σε εκείνη και τον τότε σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, για τη βοήθεια που προσέφερε σε συμπολίτες «χωρίς να λάβει 1 ευρώ», αλλά καιι στο ζήτημα της επίσκεψης στο Κατάρ και στην κατηγορία περί επιρροής στην πολιτική της ΕΕ απέναντι στο κράτος του Κόλπου.

Αναλυτικά:

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που η Εύα Καϊλή , ευρωβουλευτής , ενεπλάκη στην δίνη μίας πολιτικοδικαστικής περιπέτειας, που βαπτίστηκε από μέσα ενημέρωσης ως Qatargate. Μέσα σε αυτό το διάστημα κορυφαία μέσα ενημέρωσης ανέδειξαν μέσα από την δικογραφία τα εξης:

1) Το επίσημο πόρισμα της έρευνας των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου ενέπλεκε στην υπόθεση γνωστή Βελγίδα ευρωβουλευτή, στενή συνεργάτιδα του Παντσέρι.

2) Στην αρχική του κατάθεση στις αρχές ο Παντσέρι ανέφερε ως εμπλεκόμενη επίσης την ίδια Βελγίδα ευρωβουλευτή και ,όπως προκύπτει από έγγραφο της δικογραφίας ,κατόπιν πιέσεων και απειλών να διωχθούν η γυναίκα και η κόρη του , ο Παντσέρι ενέπλεξε την Εύα Καϊλή , « ξεχνώντας» την Βελγίδα ευρωβουλευτή

3) Οι διάλογοι -στην οικία-του Παντσέρι με τον Τζιόρτζι, που κατέγραψε η αστυνομία, αποδεικνύουν ότι ο Παντσέρι αποθήκευε προσωρινά, μέχρι να τα παραλαμβάνει ο ίδιος ,μέρος των χρημάτων του και στην κατοικία, που διέμεναν η Καϊλή με τον Τζιόρτζι.Συμπερασματικά από τις νόμιμες ηχογραφήσεις αποδεικνύεται ότι τα χρήματα ανήκαν στον Παντσέρι. Ενισχυτικό αυτού του στοιχείου είναι ότι δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Εύας Καϊλή στα κατασχεθέντα χρήματα.

4) Από e-mail προκύπτει ότι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Προέδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η τότε αντιπρόεδρος Εύα Καϊλή λάμβανε κατευθύνσεις και εφάρμοζε την επίσημη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με το Κατάρ και άλλες χώρες, στα πλαίσια της ευρωκοινοβουλευτικής διπλωματίας . Συνιστά σκόπιμη παραπληροφόρηση ότι η Εύα Καϊλή είχε προσωπική ατζέντα όσον αφορά το Κατάρ.

5) Παραιτήθηκε ο ανακριτής της υπόθεσης Μισέλ Κλαιζ, όταν ο Τύπος αποκάλυψε ότι ο γιος του με το γιο της άνω Βελγίδας ευρωβουλευτού εχουν κοινή εταιρεία, που εμπορεύεται κάνναβη.

6) Σκιές αμφιβολίας κατακλύζουν την αμεροληψία του ανακριτού Μισελ Κλαιζ, όταν κάποιος αναλογιστεί τα όσα συνέβησαν στην ανάκριση επί των ημερών του ,με καθ υπόδειξη ομολογία του Παντσερι ως μνημονεύεται ανωτέρω, απάνθρωπες συμπεριφορές , απομόνωση της Ευας Καϊλή.

7) Εφόσον ασκήθηκε δίωξη για σοβαρά αδικήματα για ποιο λόγο, δεν έγινε εγκαίρως έρευνα στο σπίτι της Βελγίδας ευρωβουλευτού, ουτε καν ανακρίθηκε εως σήμερα, παροτι υπόκειται στο Βελγικό δίκαιο και από τις τηλεφωνικές καταγραφές που διεξήγαγε η αστυνομία και τα μηνύματα του Παντσέρι προέκυψε η στενή συνεργασία τους;; Υπάρχει καταιγίδα και άλλων στοιχείων που αποδεικνύουν την αθωότητα της Εύας Καϊλή, που δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα δελτίο τύπου.

Ενώ καταρρέει η κατηγορία σε βάρος της Εύας Καϊλή, τα ίδια κέντρα διαρρέουν σε εφημερίδες αστείες πληροφορίες, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν να δολοφονήσουν ηθικά την Εύα Καϊλή. Επ’ αυτών οι απαντήσεις μας είναι οι εξής :

α) Το σπίτι που αγοράσθηκε στις Βρυξέλλες αποκτήθηκε με διατραπεζικές χρηματικές καταβολές , προερχόμενες από δάνειο και τους μισθούς της Εύας Καϊλή και του πρώην συντρόφου της.Ολες οι αλλες ερμηνείες ειναι συκοφαντικές.

β) Οι ευρωβουλευτές δέχονται αιτήματα ανθρώπων για την επίλυση προβλημάτων, που άπτονται στην επαγγελματική τους δραστηριότητα , στο πλαίσιο αυτής της κοινότοπης πραγματικότητας που ονομάζεται πολιτική, προσπάθησε να βοηθήσει συμπολίτες της χωρίς ποτέ να λάβει ούτε 1 ευρώ, όπως έχει προκύψει από τον εξονυχιστικό έλεγχο των αρχών σε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία.

γ) Ενώ βρισκόταν η Εύα Καϊλή στο Κατάρ, σε επίσημη αποστολή, έχοντας δίπλα της συνεργάτες της Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, η οργανωτική επιτροπή του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου προσκαλούσε διάφορες πολιτικές προσωπικότητες για να παραβρεθούν στήν τελετή έναρξης και στούς αγώνες, έτσι απευθύνθηκαν στην Ευα Καϊλή για να μεταφέρει σχετική πρόσκληση στην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ουδέποτε μπορούσε να διανοηθεί ότι στο μέλλον αυτό το περιστατικό θα ήταν… στοιχείο ενοχής της για ύποπτες σχέσεις με το Κατάρ. Εδώ η λογική σταματάει!

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: Δείτε τον μπάρμαν της σειράς 23 χρόνια μετά
Lifestyle news

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή: Δείτε τον μπάρμαν της σειράς 23 χρόνια μετά

Κάλυμνος: Ψαράς κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 14χρονης-Τι υποστήριξε το κορίτσι και τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Ελλάδα

Κάλυμνος: Ψαράς κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 14χρονης-Τι υποστήριξε το κορίτσι και τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Άφωνοι οι αστυνομικοί: Έψαχναν 2 χρόνια τον δολοφόνο 32χρονου εργάτη & τελικά ομολόγησε ένας.. 10χρονος μαθητής
Κόσμος

Άφωνοι οι αστυνομικοί: Έψαχναν 2 χρόνια τον δολοφόνο 32χρονου εργάτη & τελικά ομολόγησε ένας.. 10χρονος μαθητής

Ανατριχιάζει η προφητεία του Παπά Ιωάννη για την Ελλάδα – «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου…»
Ελλάδα

Ανατριχιάζει η προφητεία του Παπά Ιωάννη για την Ελλάδα – «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου…»

«Είναι όλα ψέματα»: Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος  Πολυχρονόπουλος απαντά σε όλα όσα τον κατηγορούν
Zina's Blog

«Είναι όλα ψέματα»: Για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος απαντά σε όλα όσα τον κατηγορούν

ΕΛ.ΑΣ: Τι απαντά σε καταγγελία για μεγάλη αναμονή στο 100 – Ποιοι είναι οι χρόνοι ανταπόκρισης των τηλεφωνητών
Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ: Τι απαντά σε καταγγελία για μεγάλη αναμονή στο 100 – Ποιοι είναι οι χρόνοι ανταπόκρισης των τηλεφωνητών

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκαλύφθηκαν οι  απαιτήσεις του – Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι τα 2,5 εκατοστά οδοντόκρεμας
Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις του – Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι τα 2,5 εκατοστά οδοντόκρεμας

Χειροκροτούσαν το λευκό φέρετρο: Ράγισαν κι οι πέτρες στη κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στην οικοδομή
Ελλάδα

Χειροκροτούσαν το λευκό φέρετρο: Ράγισαν κι οι πέτρες στη κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε στην οικοδομή

zinapost.gr