Mad Clip: Τραγικές φιγούρες η οικογένεια και η πρώην σύντροφός του – Κατέρρευσε η Αρετή πάνω από το φέρετρο [Εικόνες]

Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές αποχαιρέτησαν τον Mad Clip - Ντυμένος όπως ακριβώς είχε "ζητήσει" σε ένα από τα τραγούδια του ο 34χρονος trapper

Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του Mad Clip είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο τράπερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Από νωρίς το κλίμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο ήταν βαρύ και η σορός του Mad Clip έφτασε στις 14:30, με τον δημοφιλή τράπερ να είναι ντυμένος όπως ακριβώς είχε “ζητήσει” σε ένα από τα τραγούδια του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, τα αδέρφια του και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, η οποία λίγη ώρα αργότερα, σχεδόν κατέρρευσε πάνω από το φέρετρο του 34χρονου.

Η σορός του Mad Clip έφτασε στο Ναό με τον κόσμο να χειροκροτά συγκινημένος.

Εκατοντάδες θαυμαστές του 34χρονου trapper κατέκλεισαν το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα και στη συνέχεια το λευκό φέρετρο με τη σορό του trapper κατευθύνθηκε στο κοιμητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Νωρίτερα, έξω από εκκλησία είχαν συγκεντρωθεί θαυμαστές του με μηχανές για να τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Πηγή: thetoc.gr