search-button
cross-out

Σε 5 ώρες εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή Κώστα Δόξα…

Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, γλυκύτατος άνθρωπος...
Σε 5 ώρες εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή Κώστα Δόξα…

Ο Λευτέρης Ελευθερίου τον οποίο βλέπουμε κάθε εβδομάδα στο  YFSF σε συνέντευξη του στο  Τηλέραμα και στην Αθηνά Ζαχαράκη για όλα.

Ακόμα μία φορά στο σόου. Πώς νιώθετε;
Το “YFSF” ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, όπου οι παραστατικές τέχνες περνούν τη χειρότερή τους φάση. Επίσης το οικονομικό πλήγμα που έχουμε υποστεί είναι μεγάλο. Έτσι, αυτό το σόου μάς έδωσε χώρο κάτι να κάνουμε. Ειδικά εγώ, που είχα επενδύσει στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, γιατί μου έδινε περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου, βρισκόμουν σε τρομερή δυσπραγία. Το να βρεθώ λοιπόν ξανά μαζί με όλους αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους και ο ΑΝΤ1 να με κατατάξει ανάμεσά τους μου έδωσε μεγάλη χαρά.

Πώς σας φαίνεται ως τώρα;

Είναι απαιτητικό σόου και πάντα προσπαθώ να ψυχαγωγώ μέσα από τις παρουσιάσεις μου. Θεωρώ όμως ότι το κομμάτι της τέχνης θα έπρεπε να απέχει από το κομμάτι της βαθμολογίας και της κρίσης, γιατί τα παιδιά μας και τους θεατές μας πρέπει περισσότερο να τους οδηγούμε προς ένα θέαμα που θα τους κάνει να μην έχουν σκέψεις επίκρισης και βαθμολόγησης εκείνη την ώρα. Αυτός που βλέπει κάτι πρέπει κατ’ αρχάς να κάτσει να το απολαύσει. Έπειτα, πώς να συγκρίνεις και να βαθμολογήσεις, π.χ., τον Βέγγο με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζυ Σαμίου με τον Άξελ Ρόουζ; Δεν μπορούν να μπουν στον ίδιο ντορβά. Θα προτιμούσα, εν ολίγοις, αντί του χρόνου που επενδύεται στο βαθμολογικό κομμάτι, να είχε κι άλλα ντουέτα κι άλλα σουρεαλιστικά κι άλλες παρουσιάσεις. Αυτό όμως είναι μια εντελώς δική μου κρίση.

Η δική σας αγαπημένη εμφάνιση;
Είναι σαν να πρέπει να πεις ποιο παιδί είναι το αγαπημένο σου. Δύσκολο να επιλέξω. Παρ’ όλα αυτά, ο Σάκης Ρουβάς με έβγαλε από την εσωστρέφεια που έχω μερικές φορές. Ο Θάνος Μικρούτσικος, από την άλλη, με βοήθησε να εκφράσω πιο δραματικές πτυχές. Νομίζω πως και ο κόσμος σοκαρίστηκε, γιατί είδε ότι μπορούσα να τον οδηγήσω σε ένα συγκινητικό μονοπάτι, που δεν περνά μέσα από διαδρόμους του χιούμορ.

Από το σόου ποιους αγαπάτε να βλέπετε;
Λόγω του χιούμορ και της κοινής άποψης για το πώς πρέπει να είναι το σόου, μας συνέδεαν αρκετά με τους Κώστα Δόξα, Θανάση Αλευρά, Μπέττυ Μαγγίρα… Παρ’ όλα αυτά, είμαι χαρούμενος που συνυπάρχω με όλα τα παιδιά. Μετά το πρώτο live, μάλιστα, συνέβη το εξής: ξαφνικά έπειτα από έναν χρόνο είχα την ευκαιρία να είμαι θεατής live εμφανίσεων! Εκείνη την ώρα ένιωσα μεγάλη συγκίνηση και τύχη που φέτος δουλεύω μαζί τους. Ομόρφυνε το οπτικό μου πεδίο, που είχε συνηθίσει σε μια δυσπραγία και ένα κενό και συνειδητοποίησα πόσο μας έχει λείψει να επικοινωνούμε τέχνη και ωραία πράγματα.

Λείπει από το σόου ο Κώστας Δόξας;
Δεν είμαι δικαστής και δεν μπορώ να βγάλω απόφαση για το τι είναι σωστό και τι όχι. Μέσα σε 5 ώρες όμως εξετέθη κάτι από την προσωπική του ζωή. Θεωρώ πως ένα από τα τεράστια σφάλματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όταν το “ΜeΤoo” αποκτήσει το μέγεθος που του πρέπει είναι το πόσο μπορεί να “δικάσει” στιγμιαία. Όταν η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τεράστιες επαναστάσεις όπως αυτή, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης, γλυκύτατος άνθρωπος, που δεν εκκρεμούσε καμία καταγγελία εις βάρος του από συναδέλφους, γιατί οι περισσότεροι που μπήκαν, και καλώς μπήκαν, στα βαγόνια του “ΜeΤoo” είχαν και μια τεράστια ουρά καταγγελιών και από συνεργάτες τους. Είναι τόσο νωπό όλο αυτό… Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr