Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Χάρη Κωστόπουλο – Συγκλόνισε ο γιος του στον επικήδειο: Πατέρα, σε ευχαριστώ για όλα…

Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλο λένε σήμερα (23.01.2024) στο Νέο Κοιμητήριο της Γλυφάδας συγγενείς και φίλοι.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά το περασμένο Σάββατο (20.012024) έφυγε από τη ζωή. Η σύζυγος του, Βιβή και οι γιοι του, Ραφαήλ και Χρήστος έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 στην εκκλησία που γίνεται η κηδεία, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Στον επικήδειο που εκφώνησε ο γιος του Χρήστος ράγισαν καρδιές. Όπως ανέφερε εμφανώς συγκινημένος δεν του είπαν ποτέ ότι είχε πεθάνει ο καλός του φίλος Βασίλης Καρράς για να συντριβεί. Με σπασμένη φωνή ο γιος του Χρήστος τον αποχαιρέτησε λέγοντας: «Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα. Όπως μας στήριξες εσύ όλα αυτά τα χρόνια θα στηρίξω εγώ τώρα την οικογένειά μας».

Με δάκρυα στα μάτια η Σάσα Μπάστα αποχαιρέτησε τον Χάρη Κωστόπουλο: «Ηταν ένας δάσκαλος για όλους μας. Μας στήριξε και μας βοήθησε».

Ο Βασίλης Σαλέας χαρακτήρισε τον Χάρη Κωστόπουλο αδερφό… «Χάσαμε έναν καλό φίλο. Για μένα ήταν σαν αδερφός ο Χάρης, από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν στη δουλειά μας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του».

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Χάρη Κωστόπουλο ο τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης.

Πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται στην κηδεία για να αποχαιρετήσουν τον Χάρη Κωστόπουλο. Αναμεσά τους η Σάσα Μπάστα, ο Βασίλης Σαλέας, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Στέλιος Διονυσίου, Νίκος Μακρόπουλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και άλλοι.

 

   

    

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

newsit.gr