search-button
cross-out

Ελένη Ράντου: «Η διαφήμιση για τη ΔΕΗ έγινε με πολύ καλές προθέσεις. Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι…»

Ελένη Ράντου: «Η διαφήμιση για τη ΔΕΗ έγινε με πολύ καλές προθέσεις. Δεν μου πέρασε στιγμή από το μυαλό ότι…»

Η Ελένη Ράντου μίλησε για τη διαφήμιση που έκανε για τη ΔΕΗ και τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή της η κίνηση σε συνέντευξή της στο tospirto.net και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βλαχογιάννη.

Να πάμε και στην προσωπική σας ζωή; Έχετε καταφέρει να μην την κάνετε «κουτσομπολιό».

Ο κόσμος έχει μεγάλη τάση προς τον πάτο αλλά και μεγάλη τάση προς τα πάνω. Ό,τι του δώσεις αυτό θα πάρει. Αν του καλλιεργείς τα φθηνά ένστικτα αυτό και θα ζητάει. Για καλή μου τύχη αυτό που κάνω στη δουλειά κου είναι πιο αξιόλογο από την προσωπική μου ζωή για αυτό και επιλέγει το πρώτο.

Και ξαφνικά έγινε λόγος για την επιλογή σας να κάνετε μία διαφήμιση.

Η διαφήμιση έγινε με πολύ καλές προθέσεις. Ούτε για μία στιγμή δεν πήγε ο νους μου στο κακό. Θεωρώ τη ΔΕΗ ένα κοινό καλό και είναι δικαίωμα μου να το βλέπω έτσι. Δεν είχα καταλάβει ότι έχει συσσωρευθεί τόσος θυμός πάνω στη ΔΕΗ και μάλιστα το θεωρώ άδικο αυτό που συμβαίνει. Δεν θα έκανα εύκολα μία διαφήμιση για οποιοδήποτε προϊόν. Είμαι επιλεκτική. Για τη ΔΕΗ δε μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό ότι δεν έχω δικαίωμα να τη διαφημίσω. Τώρα που κατεβάζει τιμολόγια που κάνει ένα καλό. Το θεώρησα ότι είχα μια καλή είδηση να πω. Δεν πίστευα ότι ο θυμός του κόσμου έχει στραφεί πια στα δικά του αγαθά. Αυτή τη στιγμή οτιδήποτε κρατικό έχει γίνει κόκκινο πανί. Δυστυχώς λειτουργώ και λίγο Μαρξιστικά. Πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας, να μην περάσουν στα χέρια ιδιωτικών εταιριών. Τώρα το να υποστηρίζεις το Μαρξ την ώρα που ο Στάλιν κάνει περιοδείες είναι –μάλλον- κακό timing. Αλλά θα εξακολουθήσω να υπερασπίζομαι τον Μαρξ. Κάποια αγαθά είναι δικά μας και πρέπει να μείνουν δικά μας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr