search-button
cross-out

Mίνα Αρναούτη: Θα καταθέσω αγωγή σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή

Mίνα Αρναούτη:  Θα καταθέσω αγωγή σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή

Πριν από 32 μήνες, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 η  Μίνα Αρναούτη ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο  Παντελή Παντελίδης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Gala και στον Παναγιώτη Σουρέλη η όμορφη Μίνα αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον κάποιων μελών της οικογένειας του τραγουδιστή.

Ετοιμάζεις κάποιες κινήσεις σε νομικό επίπεδο;

Θα καταθέσω άμεσα τα απαιτούμενα έγγραφα για να λάβω την αποζημίωση μου από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού για την ηθική και σωματική μου βλάβη. Ακόμη θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν , όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή.

Τι συνέβη λοιπόν εκείνο το βράδυ;

Ο Παντελής έκανε πρόβες για την πρεμιέρα του και είπε να έρθει εκεί που ήμασταν με τη Φρόσω, όπου καθίσαμε και τα λέγαμε. Ήταν και το θέμα με το τραγούδι που είχε γράψει για την Κύπρο, ήταν λίγο προβληματισμένος, αλλά έλεγε και τα αστεία του. Ο Παντελής μας είπε να πάμε στο σπίτι ενός φίλου του να παίξουμε χαρτιά και πήγαμε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι πηγαίνοντας σε ένα «σπίτι», δεν θα είναι σπίτι και ότι θα καταλήξω σε τροχαίο. Δεν είχα ξαναμπεί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής και δεν είχα ξαναπάει σε λέσχη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr