search-button
cross-out

Ο Τζόνι ετοιμάζεται για μια μεγάλη νομική μάχη με την πρώην του Amber και στέλνει μήνυμα στα διεθνή ΜΜΕ

Ο Τζόνι ετοιμάζεται για μια μεγάλη νομική μάχη με την πρώην του Amber και στέλνει  μήνυμα στα διεθνή ΜΜΕ

Ο Τζόνι Ντεπ, μέσω ενός ατόμου του πολύ στενού περιβάλλοντός του, διεμήνυσε στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ότι παραμένει όρθιος

Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr με  αποκαλύψεις απάντησε η Άμπερ Χερντ στη μήνυση που είχε καταθέσει νωρίτερα εναντίον της ο Τζόνι Ντεπ. Η ηθοποιός ζήτησε την απόρριψη της αγωγής 50 εκατομμυρίων δολαρίων του πρώην συζύγου της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια καβγάδες και ξυλοδαρμούς, ενώ κατέθεσε φωτογραφίες και ντοκουμέντα από την περίοδο εκείνη.

«Η σχέση του με την πραγματικότητα ταλαντεύεται ανάλογα με την κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.Ο Τζόνι έχει μια μακρά και γνωστή, δημόσια και ιδιωτική ιστορία υπερβολικής κατανάλωσης και αλκοόλ. Έχει πολύ άσχημο χαρακτήρα. Συχνά γίνεται παρανοϊκός και η διάθεσή του μπορεί να γίνει ιδιαίτερα τρομακτική», σχολίασε μεταξύ άλλων η Χερντ, θυμίζοντας την εποχή της θυελλώδους σχέσης του Ντεπ με το μοντέλο Κέιτ Μος, που τον έστελνε στο κρατητήριο έπειτα από βίαια ξεσπάσματα ή την ασυνάρτητη (προφανώς υπό την επήρεια ουσιών) ομιλία του στα Holllywood Film Awards τον Νοέμβριο του 2014.

Με τη σειρά του ο Τζόνι Ντεπ φέρεται αποφασισμένος να σέρνει την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ στα δικαστήρια, για όσο καιρό χρειαστεί και όσες φορές χρειαστεί, έως ότου «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη του δήλωσε άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος του διάσημου ηθοποιού.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ, διεμήνυσε στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, ότι παραμένει όρθιος και ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί του αγώνα του, προκειμένου να αποδείξει ότι ουδέποτε έπραξε όσα του καταλογίζει η ίδια και οι «σύμβουλοί» της.

«Ο Τζόνι ετοιμάζεται για μια μεγάλη νομική μάχη με την πρώην του Amber», δήλωσε μια πηγή στο HollywoodLife. Σύμφωνα με την πηγή, ο Ντεπ θα απαντήσει στις τελευταίες κατηγορίες της Χερντ, κι εκείνη θα δώσει τη δική της απάντηση στις 31 Μαΐου. Ο Ντεπ πρόκειται «να παραδέσει απόδειξη των ισχυρισμών του ότι η Άμπερ και οι φίλοι της έχουν φτιάξει μια σειρά από απάτες που τον στοχοποιούν». 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή σύμφωνα με την πηγή. «Οσο χρόνο κι αν χρειαστεί, ο Τζόνι θα χρησιμοποιήσει το δικαστήριο για να απονεμηθεί δικαιοσύνη, μέχρι να καθαριστεί το όνομά του και να αποκατασταθεί η φήμη του. (Η Χερντ) του έκανε κακό όταν δεν υπερασπιζόταν τον εαυτό του και τώρα εκείνος αναγνωρίζει ότι πρέπει να εμπλακεί πλήρως στη δικαστική διαμάχη μέχρι να αποδειχθούν ψεύτικοι όλοι οι ισχυρισμοί της».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr