Χαμός στο

Χαμός στο "Πρω1νό": Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για την αποχώρηση της από θεατρική παράσταση και παρενέβη ο Γιάννης Ζουγανέλης

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό είχε η Άβα Γαλαναοπούλου, η οποία ήθελε να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με την αποχώρηση της από τη θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς» και να απαντήσει στις δηλώσεις που έκανε στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή, ο Γιάννης Ζουγανέλης για το σκηνικό αυτό.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν έχει ξαναφύγει από καμία δουλειά μέχρι σήμερα, ότι απλά ζήτησε τα δεδουλευμένα της κι ότι ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους λόγους για τους οποίους ήθελε να αποχωρήσει.

Επίσης σχολίασε την κίνηση να καλύψουν το πρόσωπο της από την αφίσα κι ότι δεν αποχώρησε μια μέρα πριν την πρεμιέρα αλλά νωρίτερα καθώς είχε δώσει ένα χρονικό περιθώριο να της δώσουν χρήματα.

"Ουδέποτε έχω φύγει από καμία δουλειά ως τώρα. Η τελευταία μέρα που έπαιξα στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Εγώ είχα προτείνει να παίξω έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Κάποιοι, όμως, αποφάσισαν να τελειώσω την Παρασκευή. Ήθελα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Διέθεσα τον εαυτό μου χωρίς αμοιβή για δύο μήνες που κάναμε πρόβες. Περίπου 7 με 8 μέρες πριν ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ. Όμως, ζητούσα τα δεδουλευμένα μου. Απλά είπα ότι ακόμα και αυτά που θα πάρω, θα τα πληρώσω για τη δουλειά, ουδέποτε πήγα τιμολόγια για κομμωτήρια...Όταν κάποιος ηθοποιός σταματά από μία παράσταση, αφαιρούνται οι φωτογραφίες του έτσι κι αλλιώς. Δεν είναι απαίτηση του ηθοποιού, έτσι πρέπει να γίνει. Το κοινό πρέπει να ξέρει ποιοι ηθοποιοί παίζουν. Λυπάμαι πάρα πολύ και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ", τόνισε μεταξύ άλλων.

Την ώρα που η ηθοποιός ήταν στον αέρα ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Γιάννης Ζουγανέλης. Η ηθοποιός είπε πως είναι φίλος της και δεν θα ήθελε να έρθει σε κάποια δημόσια αντιπαράθεση μαζί του, του έστειλε την καλημέρα της και αποχαιρέτησε.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης βγήκε στον αέρα της εκπομπής και όπως δήλωσε παρακάλεσε πολλές φορές την Α. Γαλανοπούλου να μείνει στην παράσταση, έστω μέχρι την πρεμιέρα και συμπλήρωσε ότι δεν υπήρχε θέμα δεδουλευμένων καθώς όλοι πληρώθηκαν στο τέλος του μήνα.

"“Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου αυτό, αλλά επειδή είμαστε εν μέσω σεζόν και θέλω να υπερασπιστώ αυτό που συμβαίνει στο θέατρο για τους εργαζόμενους, ακούστε με. Με την Άβα είμαστε φίλοι χρόνια και σε ένα μικρό βαθμό μπορεί να συνέβαλα για να υπάρξει στο θέατρο, αυτό που συμβαίνει τώρα όμως είναι τελείως παράλογο. Το δίκαιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται, αλλά αυτό έχει σταματήσει να συμβαίνει εδώ και καιρό, δεν πληρώνεται κανείς για τις πρόβες. Η Άβα όντως έφυγε στις 22 του μηνός και η εξόφληση θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Δεν υπήρχε θέμα δεδουλευμένων ή μη. Πληρωθήκαμε όλοι στο τέλος του μηνός. Παρακάλεσα την Άβα κατ’ επανάληψη να μείνει, έχω τις ηχογραφήσεις στο Viber. Λυπάμαι που το λέω, η Άβα Γαλανοπούλου δεν πειθόταν με τίποτα. Της είπα να καθίσει τουλάχιστον μέχρι την επίσημη πρεμιέρα, για να μην αναστατωθεί ο θίασος… και να μπορέσει να αντικατασταθεί. Δεν προλαβαίναμε να γίνουν καινούριες αφίσες κι εγώ επινόησα να βάλουμε αυτή τη μάσκα. Αυτοί που αντιλαμβάνονται μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι΄αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο”.

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Κατερίνα Στικούδη: Απαντάει για τον πολυσυζητημένο "καβγά" του Στέλιου Κουδουνάρη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη
Κατερίνα Στικούδη: Απαντάει για τον πολυσυζητημένο "καβγά" του Στέλιου Κουδουνάρη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη
Κατερίνα Στικούδη: Απαντάει για τον πολυσυζητημένο "καβγά" του Στέλιου Κουδουνάρη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη
Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ