search-button
cross-out

Βαρέθηκα να πολεμάω τα στερεότυπα!

Βαρέθηκα να πολεμάω τα στερεότυπα!

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 μέχρι και σήμερα, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων σας χαρακτηρίζει ως την πιο ερωτική γυναίκα της χώρας μας, όπως και το απόλυτο sex symbol. Πώς διαχειρίζεστε αυτό τον «τίτλο» καθώς μεγαλώνετε;

Δεν έχω κάτι να πω πάνω σ´αυτό. Άλλωστε το τί σημαίνει «η πιο ερωτική γυναίκα» ή «το απόλυτο sex symbol στην Ελλάδα», διαφέρει πολύ από αυτό που σημαίνει σε αλλες χώρες. Από την Μπαρντό, την μούσα της Νουβέλ Βαγκ εως την οσκαρούχο Πενέλοπε Κρουζ, αντιλαμβάνομαι τη διαφορά ως διαχρονική-μα και απαίσια. Συνάδει απόλυτα με το ότι η θέση της γυναίκας στην Ελλάδα παραμένει χαμηλότερα από όποια αλλη ευρωπαϊκή χώρα. Βαρέθηκα να πολεμάω τα στερεότυπα. Είναι ευτυχώς και το τέλος μιας εποχής. Καλή η εικόνα μα οι καιροί επιβάλουν το περιεχόμενο. Εύχομαι μόνο την όποια δύναμη διαθέτω από τη δημοφιλία που μου προσφέρει η δουλειά μου, είτε αυτή οφείλεται στην εμφάνισή μου,είτε στην ουσία μου –όπως θα ήθελα να πιστεύω-να μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω  για κάτι χρήσιμο. Και δεν μιλάω για μικροεμπόριο στο Ίνσταγκραμ. Ούτε για γιαλαντζί κοινωνικές ευαισθησίες μετά ωραίων φωτογραφιών και γλυκερών κειμένων.

Έχετε νιώσει ποτέ αμήχανα από τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου, και γενικότερα, ενοχλείστε όταν σας προσεγγίζουν στο δρόμο ή όπου βρίσκεστε εκτός χώρου εργασίας;

Όχι, καθόλου. Και χαίρομαι κυρίως όταν με  προσεγγίζουν γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών και με μεγάλη ευγένεια, συχνά με τρυφερότητα.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο pezodromio.gr και στον Χρήστο Αρκομάνη η Δήμητρα Ματσούκα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr