search-button
cross-out

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Πέρσι με το «Τατουάζ» κάθε μέρα έπαιρνα γυμνές φωτογραφίες”

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Πέρσι με το «Τατουάζ» κάθε μέρα έπαιρνα γυμνές φωτογραφίες”

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη με τον πιο διάσημο serial killer της ελληνικής τηλεόρασης έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» αρχικά για το γεγονός ότι φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, παρά την περσινή του επιτυχία ως «Ορφέας» στο «Τατουάζ». «Το πρότζεκτ που είχα δώσει τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου έχει σταματήσει… Είχα κάνει μια συζήτηση για τις “Άγριες Μέλισσες”, όπως είχα και προτάσεις για το “Αν Ήμουν Πλούσιος”, αλλά και το “Γυναίκα Χωρίς Όνομα”, αλλά όταν δίνουμε τον λόγο μας πρέπει να τον κρατάμε!» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Νίκος μάλιστα δήλωσε ότι σημειώνει σχεδόν όσα ονειρεύεται, γιατί έτσι βάζει το μυαλό του προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι είχε «ονειρευτεί» τον ρόλο του «Ορφέα» κι έτσι κι έγινε.

Από την οικοδομή βρέθηκε να κάνει τον κομπάρσο στο σίριαλ «Λόλα» του ΑΝΤ1 κι έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα, με τις γυναίκες όσο καιρό έπαιζε στο «Τατουάζ» να του στέλνουν τα πιο περίεργα μηνύματα!

Εκτός από το γεγονός ότι είναι χειμερινός κολυμβητής, δήλωσε πως από όταν άρχισε να δουλεύει στο θέατρο κυκλοφορεί μόνο με πατίνι, αφού δεν ανέχεται με τίποτα την κίνηση! Έτσι πηγαίνει και στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια, όπου παίζει με τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Παύλο Χαϊκάλη και τη Μαρία Σολωμού.

Είναι το όνειρό του να μείνει στον χώρο της υποκριτικής; «Δεν ήρθα για να φύγω, αλλά αν δε μου βγει αυτό θα κάνω κάτι άλλο… θα επιστρέψω στην οικοδομή; Θα πάω στη Γαύδο να φτιάχνω ξύλινα κανό; Δεν ξέρω τι θα κάνω!» απάντησε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του στο video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr