search-button
cross-out

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος! Δείτε την κούκλα σύντροφο του

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ερωτευμένος! Δείτε την κούκλα σύντροφο του

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο αγαπημένος “θείος Λεό” των τηλεθεατών αφού με το χιούμορ, την ευγένεια και τις απολαυστικές ατάκες του έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μπήκε σαν outsider στο “MasterChef “και κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεπεράσει σε δημοτικότητα τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο ατακαδόρος Λεωνίδας μάλιστα με το χιούμορ του έγινε περιζήτητος και στο γυναικείο φύλο κάνοντας πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπάνε πιο δυνατά σε κάθε του εμφάνιση.

Και μπορεί πολλές να επιθυμούν να μπουν στην καρδιά του, εκεί όμως θέση εδώ και λίγους μήνες έχει μόνο μια.

Ο σεφ και κριτής σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife  εδώ και έξι μήνες περίπου είναι ερωτευμένος και ζευγάρι με μια πανέμορφη Θεσσαλονικιά.

 Ο λόγος για την εντυπωσιακή  Κρίστη Κάκκαλου  η οποία είναι γιατρός  στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ειδικεύση στην αποκατάσταση  νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών.

Και μπορεί λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Λεωνίδα τώρα με το “MasterChef”  ο ελεύθερος χρόνος του να είναι λίγος, όμως η Κρίστη σε κάθε ευκαιρία έρχεται στην Αθήνα για να είναι μαζί.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr