search-button
cross-out

Mαρία Κίτσου: Πήρα την απόφαση και μίλησα για την κατάθλιψη μου, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού

Mαρία Κίτσου: Πήρα την απόφαση και μίλησα για την κατάθλιψη μου, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού

Η Μαρία Κίτσου το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει.

“Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”; Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα  τεράστιο βάρος και θα γίνουν καλά”, τόνισε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr