search-button
cross-out

H σπάνια φωτογραφία του Θανάση Βέγγου από τον γάμο του, πριν από 64 χρόνια!

H σπάνια φωτογραφία του Θανάση Βέγγου από τον γάμο του, πριν από 64 χρόνια!

Ο “καλός μας άνθρωπος”, ο Θανάσης Βέγγος έμεινε στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου για τον ήρωα που υποδύονταν, ως ένας Έλληνας που συνεχώς έτρεχε και προσπαθούσε να επιβιώσει. Ο κόσμος τον λάτρεψε. Το ίδιο και οι συνάδελφοί του. Ο Θανάσης Βέγγος παντρεύτηκε το 1956 την Ασημίνα του. Τον φύλακα άγγελό που του στάθηκε σε όλες τις καλές και κακές στιγμές. Η σπουδαία αυτή γυναίκα που έζησε και τις πολύ δύσκολες μέρες του μεγάλου μας ηθοποιού {όταν οι τοκογλύφοι, οι τράπεζες και οι δανειστές του, καιροφυλακτούσαν να του πάρουν ακόμα και το σπίτι} μίλησε μια φορά για όλη τη ζωή του συζύγου της στον Νίκο Νικόλιζα πριν μερικά χρόνια, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Και μετά, σιωπή.
Σήμερα το RespectNews.gr παρουσιάζει μια σπάνια φωτογραφία από το γάμο του μεγάλου μας ηθοποιού. Ήταν 16 Δεκεμβρίου 1956, όταν παντρεύτηκαν. Και ο φακός τους απαθανατίζει έξω από την εκκλησία, μόλις έχουν μπει στο αμάξι μετά την τελετή.
Το 1954, δηλαδή δύο χρόνια πριν τον γάμο του, τον ανακάλυψε ο Νίκος Κούνδουρος δίνοντάς του ρόλο στην “Μαγική πόλη”. Για τα επόμενα 5 χρόνια έπαιζε μικρά ρολάκια που τον σημάδεψαν, ενώ αργότερα κατόρθωσε να φτιάξει ταινίες δικής του παραγωγής {που παραλίγο να τον βάλουν φυλακή, μιας και χρωστούσε παντού}  ενώ απέκτησε και δύο αγόρια: τον Βασίλη και τον Χάρη.

Πηγή: respectnews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr