search-button
cross-out

H Bάνα Μπάρμπα για τον Αλέξη Γεωργούλη: Mε εκνευρίζει όταν βλέπω να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν δουλειά σου είναι να βοηθήσεις άλλους που είναι άνεργοι. Έλεος!

H Bάνα Μπάρμπα για τον Αλέξη Γεωργούλη: Mε εκνευρίζει όταν βλέπω να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν δουλειά σου είναι να βοηθήσεις άλλους που είναι άνεργοι. Έλεος!

Kαλεσμένη στα “Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη ήταν τπ βράδυ της Τρίτης η Βάνα Μπάρμπα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον συνάδελφο της και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και εξήγησε για ποιο λόγο σχολίασε αρνητικά τη συμμετοχή του σε ρόλο κριτή στο “Your Face Sounds Familiar”.

“Νομίζω ότι είναι άδικο όταν ένας άνθρωπος έχει μια καλή δουλειά, μια δουλειά από την οποία περιμένουμε έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην τέχνη να προασπίσει τα δικαιώματά μας, να τρέξει για εμάς… Δεν μπορεί να δίνει το παράδειγμα και να παίρνει και μια δεύτερη θέση. Δεν είπα ότι είναι ενάντια στο Νόμο, είπα ότι είναι θέμα ηθικής προσωπικής του καθενός. Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη, εγώ αυτό είπα. Και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου από την άποψη ότι είναι άδικο, πώς να το κάνουμε; Σαν Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας, μπαίνει στην Ευρωβουλή, θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Και με εκνευρίζει κιόλας να βλέπω να πηγαίνουν σε εκπομπές και να κάνουν την κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά σου είναι να κοιτάξεις να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιοί που είναι άνεργοι, άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, δηλαδή έλεος!”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr