search-button
cross-out

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η γνωριμία, ο γάμος τους και ο ντροπαλός στη σχέση τους…

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η γνωριμία, ο γάμος τους και ο ντροπαλός στη σχέση τους…

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου,ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν καλεσμένοι στο  «Ενώπιος Ενωπίω»,σε μια συνέντευξη από καρδιάς στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η κοινή τους πορεία στο θέατρο και τη ζωή. Οι καλές στιγμές, οι δυσκολίες που συνάντησαν, και τα όνειρα για την επόμενη μέρα. 

Ο Μάρκος και η Έλενα Τσαβαλιά μεταξύ άλλων μίλησαν  για τη γνωριμία και το γάμο τους.

“Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο”, δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Σεφερλής είπε: “Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή”.

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν. “Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα”, δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Δείτε όσα είπαν 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr