search-button
cross-out

Τα δάκρυα της Χάρις Αλεξίου…

Τα δάκρυα της Χάρις Αλεξίου…

Mια πολύ ωραία τηλεοπτκή συνάντηση είχαν στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σημείο Συνάντησης” η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νανούρης.

Εμφανώς συγκινημένη, η Χάρις Αλεξίου, μίλησε για τα συναισθήματά της όταν τραγουδούσε σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ηρώδειο και για  το πόσο της έλειπαν οι γονείς της, τους οποίους έχει χάσει από μικρή.

“Βεβαίως δεν είναι ότο δεν σου έρχονται δάκρυα στα μάτια…ή δε σκέφτεσαι τον μπαμπά σου που δεν πρόλαβε να σε δει να μεγαλώνεις…ή τη μητέρα σου που επίσης δεν πρόλαβε να το δει αυτό για το παιδί της. Θα ήθελα στους Ολυμπιακούς αγώνες να είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου.κάτω την ώρα που τραγουδούσα. Θα ήθελα όταν έκανα το πρώτο μου Ηρώδειο να ήταν οι γονείς μου εκεί”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό video

iframe id=”glomex-iframe” allow=”autoplay *; fullscreen *” referrerpolicy=”unsafe-url” src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a012jqrv3xey&playlistId=v-c2v0z50yg9ah-se” width=”588″ height=”330″>

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr