search-button
cross-out

Η Μάρα Ζαχαρέα σε μια σπάνια συνέντευξη: Η καριέρα, η σχέση με τον σύζυγο της Θοδωρή Ρουσόπουλο και τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

Η Μάρα Ζαχαρέα σε μια σπάνια συνέντευξη: Η καριέρα,  η σχέση με τον σύζυγο της Θοδωρή Ρουσόπουλο και τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή «Happy Day»!

H διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της, τα δύο της παιδιά αλλά και την σχέση της με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αναφέρθηκε στην αγάπη της για το πολιτικό ρεπορτάζ, το οποίο υπηρετούσε για πολλά χρόνια ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα διάλεγε αν κάποιος της ζητούσε να κρατήσει μια από τις ιδιότητες της:  “Εάν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ της διεύθυνσης ειδήσεων και της παρουσίασης, θα άφηνα το δελτίο”.

H Μάρα Ζαχαρέα εξομολογήθηκε πως δεν την απασχολεί το αν θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες ενώ τόνισε ότι: “Δε θέλω να φτάσω στο σημείο να λένε σε αυτή την ηλικία και ακόμα λέει δελτίο. Έχω βάλει ένα ηλικιακό στοπ κι αυτό είναι στα 60”.

Για την επιτυχία του δελτίου ειδήσεων του Star, είπε: “Με τους συνεργάτες μου κουραστήκαμε πολύ να αλλάξουμε την εικόνα του δελτίου, χρειάζεται χρόνος. Γι’ αυτό από σεζόν σε σεζόν έχουμε άνοδο στο ποσοστό μας”

Στη συνέχεια, η διευθύντρια Ειδήσεων του star αναφέρθηκε στην οικογένειά της και την καθημερινότητά της: 

“Η σχέση μου με τη μαγειρική δεν είναι καλή. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο αυτό. Ποτέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε, είναι όμως εξαιρετικός ο Θόδωρος σε αυτό. Φτιάχνει τα πάντα, του αρέσει και τον χαλαρώνει. Τα παιδιά μου έχουν αποδεχτεί ότι δεν μαγειρεύω. Μου αρέσει η κηπουρική και ασχολούμαι αρκετά με αυτό

Μου έλειπαν πολύ τα παιδιά μου όταν πήγαν στο εξωτερικό, τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο. Μετά σιγά σιγά συνήθισα και βρήκα τους ρυθμούς μου. Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη γιατί έχω και τον Θόδωρο που μου λέει “μην κλάψεις μπροστά στα παιδιά”. Υπήρχε πάντα μεγάλη κατανόηση από την οικογένειά μου για το ωράριο που έχω στη δουλειά. Επειδή εμένα με γνώρισαν με αυτούς τους ρυθμούς, νομίζω ότι τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε αυτό”.

Όσο για το πώς έχει φανταστεί τη ζωή της όταν θα σταματήσει να δουλεύει, είπε χαρακτηριστικά:

“Θα ήθελα να είμαι ανέμελη και να μη χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα φύγω από τη δουλειά, θα κάνω τουλάχιστον 5 μήνες απόλυτη αποτοξίνωση. Δε θα δω κανένα δελτίο ειδήσεων, δε θα διαβάσω τίποτα στα sites, τίποτα, τίποτα…”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr