search-button
cross-out

Γνωρίστε την όμορφη αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη: Ο Πάνος είναι πολύ προστατευτικός μαζί μου…

Γνωρίστε την όμορφη αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη: Ο Πάνος είναι πολύ προστατευτικός μαζί μου…

Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης εμφανίστηκε στη θέση του κριτή του MasterChef κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις με το στιλ αλλά και με την ευγένειά του. Αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έχει μια αδερφή την Ελιάννα, η οποία είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Το πρωί της Τετάρτης, μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τη σχέση της με τον διάσημο αδερφό της. «Με τον Πάνο έχουμε μια διαφορά ηλικίας 10 ετών. Είμαστε πολύ δεμένοι και είναι πολύ υποστηρικτικός. Εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας δεν έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία», είπε αρχικά η όμορφη Ελιάννα.

«Είναι πολύ προστατευτικός και κάνουμε παρέα. Είναι ο μεγάλος αδερφός και πάντα τον συμβουλεύομαι», πρόσθεσε η αδερφή του καταξιωμένου σεφ και στη συνέχεια ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε ευρύτερα γνωστός, πολλές κοπέλες την προσέγγισαν για να τον γνωρίσουν αλλά όλες τους ήταν πολύ ευγενικές και όλο αυτό έγινε με σεβασμό.

Κλείνοντας, η Ελιάννα μίλησε για την αγάπη της για τα κοσμήματα λέγοντας πως είναι διαχρονικά και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr