search-button
cross-out

Bασίλης Τσεκούρας: Ο δημοσιογράφος του Open νίκησε στην πιο δύσκολη μάχη του και ραγίζει καρδιές με το μήνυμα του

Bασίλης Τσεκούρας: Ο δημοσιογράφος του Open νίκησε στην πιο δύσκολη μάχη του και ραγίζει καρδιές με το μήνυμα του

Μάχη για τη ζωή του έδωσε  ο  δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος  βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και χειρουργήθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της  Παρασκευής ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής  είχε έντονες ενοχλήσεις και αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση μπήκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και  κατάφερε να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη του.

Πλέον ο δημοσιογράφος είναι καλά και μάλιστα χθες έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, όπου έγραψε:

“Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις… Γιατί ενημερώνεσαι μετά…
Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα…. Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα…. Σ’ ευχαριστώ απεριόριστα…..ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας…. Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα….”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr