search-button
cross-out

Νίκος Κουρής: Σε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τηλεφώνησε και ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του στην ΕΡΤ;

Νίκος Κουρής: Σε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τηλεφώνησε και ζήτησε συμβουλές για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού του στην ΕΡΤ;

Ο Νίκος Κουρής εδώ και λίγο καιρό μας κάνει καθημερινά παρέα  στις οχτώ το βράδυ μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1 με το πρωτότυπο παιχνίδι “Δες και βρες”.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και παρουσιαστής πλέον παραχώρησε συνέντευξη στο “7 ΜΕΡΕΣ TV”  και στον Γιάννη Βίτσα για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε από ποια συνάδελφο τους ζήτησε τις πολύτιμες συμβουλές της.

Ζήτησες συμβουλές για την παρουσίαση του παιχνιδιού;

Πήρα τηλέφωνο τη Ζέτα Μακρυπούλια να τη ρωτήσω κάποια πράγματα, όπως και άλλους ανθρώπους που εμπιστεύομαι να με βοηθήσουν.

Είναι ωραίο ότι δεν εφησυχαστηκές αλλά σκέφθηκες λ.χ. ότι “η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει αντίστοιχως τηλεπαιχνίδια ας ρωτήσω τι χρειάζεται για τη ροή ενός τέτοιου προγράμματος”

Βεβαίως. Με έχει βοηθήσει! Η Ζέτα μου έδωσε πάρα πολλές συμβουλές όπως και οι συνεργάτες μου, οι άνθρωποι που κάνουν το παιχνίδι. Είναι τεράστια χαρά μου το ότι έχω ανθρώπους γύρω μου που εμπιστεύομαι αγαπώ και με στηρίζουν. Είμαι τυχερός! Στην ΕΡΤ γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή. Το λέω αλήθεια και όχι διαφημιστικά. Έχουν έρθει νέοι άνθρωποι. Κάτι πάει να γίνει! Ετοιμάζονται ωραία πράγματα και αισθάνομαι πολύ όμορφα ότι αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr