search-button
cross-out

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο.Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. ..

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Φαίη Σκορδά με είχε πει άνανδρο.Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. ..

O Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων το μοντέλο αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνον η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της και το οποίο τον είχε ενοχλήσει.

“Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους. Το κορυφαίο  ήταν με τη Φαίη Σκορδά… Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού, που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα”, τόνισε  χαρακτηριστικά ο ωραίος Δημήτρης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr