search-button
cross-out

Το πιο απίθανο πράγμα που ζήτησαν στον Γιώργο Αυτιά: Μια υποψήφια νύφη μου ζήτησε να πω στον Μητσοτάκη να…

Το πιο απίθανο πράγμα που ζήτησαν στον Γιώργο Αυτιά: Μια υποψήφια νύφη μου ζήτησε να πω στον Μητσοτάκη να…

Συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και στη Χριστίνα Αλεξίου, έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς και μεταξύ άλλων  Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχουν τύχει στην εκπομπή του το Σαββατοκύριακο την περίοδο του κορωνοϊού αλλά και σε άβολες στιγμές που έχει ζήσει στον αέρα κατά το παρελθόν.

Το πιο απίθανο που σας ζήτησαν εν μέσω κορωνοϊού;

Μια υποψήφια νύφη μου ζήτησε να πω στον Μητσοτάκη να μη φοράνε μάσκα η νύφη κι ο γαμπρός.

Η πιο αστεία στιγμή στον αέρα; Μπορείτε να τη θυμηθείτε; Ή την πιο … άβολη ίσως;

Η πιο αστεία ήταν όταν μια κυρία είπε στον αέρα κύριε πρωθυπουργέ! Η πιο δύσκολη όταν έκανα δύο ώρες εκπομπή με κολικό. Δεν το κατάλαβε κανείς, ούτε καλεσμένοι, ούτε συνεργάτες, ούτε κάποιος άλλος. Έσφιξα τα δόντια κι η εκπομπή βγήκε μια χαρά! Η πιο άβολη ήταν όταν ένας νέος βουλευτής ήρθε ακάλεστος! Νόμιζε ότι είχε προσκληθεί από την εκπομπή μας!

Υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί όταν συμβαίνει στην εκπομπή σας;

Όταν έρχονται αδιάβαστοι βουλευτές! Σε μερικούς στέλνουν οι επιστημονικοί συνεργάτες τους στο κινητό τους τις απαντήσεις! Γι’ αυτό ποτέ δεν βάζω την ίδια ερώτηση στους πολιτικούς! Άλλοι έρχονται με ανούσιες σημειώσεις των κομμάτων τους. Υπάρχουν και μερικοί που είναι σούπερ, λίγοι όμως…Πολλοί λίγοι είναι οι διαβασμένοι.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr