search-button
cross-out

INTERVIEW: Τζωρτζέλα Κόσιαβα:Όταν ήμουν στην Μενεγάκη η τότε τηλεοπτική παρέα της, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα.Ένιωθα ανεπιθύμητη!

INTERVIEW: Τζωρτζέλα Κόσιαβα:Όταν ήμουν στην Μενεγάκη η τότε τηλεοπτική παρέα της, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα.Ένιωθα ανεπιθύμητη!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν κρύβει πως νιώθει ασφαλής δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου, γι’ αυτό θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» και την νέα τηλεοπτική σεζόν! Δίνει την δική της εξήγηση για την περίοδο που ένιωθε ανεπιθύμητη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Αγγελική Νικολούλη!

Στον Γιώργο Κουτσουρλή

Τζωρτζέλα, συνεργάστηκες με την  Ελένη Μενεγάκη. Στην εκπομπή, υπονόησες  ότι οι συνεργάτες της, δεν σε καλοδέχτηκαν τότε. Ποιο κλίμα δηλαδή επικρατούσε; Ένιωσες ανεπιθύμητη;

Η Ελένη Μενεγάκη μού έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της, ήμουν προσωπική της επιλογή! Δεν έχω κανένα παράπονο από την Ελένη. Όμως, υπήρχαν συνεργάτες της, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, οι οποίοι δεν είχαν την διάθεση να με εντάξουν  στην ομάδα τους. Ήμουν η Τζωρτζέλα της σιωπής τότε, όπως είχε σχολιάσει ο Θέμης Μάλλης(γέλια)! Η τότε τηλεοπτική παρέα της Ελένης, δεν με άφηνε να μιλάω, ούτε να τους κάνω πλάκα. Ένιωθα ανεπιθύμητη και γι’ αυτό δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στο πάνελ. Έκανα φίλους, πίσω από τις κάμερες, όπως ο Τάσος Τεργιάκης, η Κάλλια Καστάνη, ο Ευτύχης Γρυφάκης, ο Κώστας Θεοδώρου, η Ασπασία Κάρλου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, και συνεχίζω να τους εκτιμώ.

Σε γνωρίσαμε στο Star, δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη. Μια συνεργασία που αναπολείς;

Με την Ελεονώρα συνεργαστήκαμε άψογα στο Star και είχε μεγάλη επιτυχία το ρίσκο που πήρε τότε ο Σταμάτης Μαλέλης, για μια πολύ πρωινή gossip εκπομπή!  Διατηρούμε φιλικές σχέσεις με την Ελεονώρα και ό,τι χρειαστεί θα είμαι δίπλα της, όπως και εκείνη.

Με την Κατερίνα Καινούργιου, θα είσαι και την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά! Νιώθεις ασφάλεια δίπλα της;

Με την Κατερίνα δουλέψαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες παλιότερα και ειλικρινά νιώθω ασφαλής μαζί της! Με βοήθησε προσωπικά η Κατερίνα στην δύσκολη περίοδο που διένυσα και βέβαια ο Θέμης( Μάλλης), που με εμπιστεύονται επαγγελματικά, και έτσι εμφανίστηκα στο «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ».

Έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι υπήρχε διευθυντικό στέλεχος που σου είπε ότι για να γίνεις παρουσιάστρια πρέπει να αδυνατίσεις! Εσύ πάραυτα, με τα κιλά που είχες, ήσουν παρουσιάστρια, και τώρα επέστρεψες σε επιτυχημένη εκπομπή, αδυνατισμένη με μείον 35 κιλά. Άρα θα σε δούμε στο τιμόνι νέας εκπομπής;

Αυτή η λογική, επικρατεί ξεκάθαρα μόνο στην ελληνική τηλεόραση, πουθενά αλλού! Εγώ είμαι ο ίδιος άνθρωπος είτε ζυγίζω 95 κιλά είτε 59 κιλά, έχω τις ίδιες ικανότητες, τον ίδιο επαγγελματισμό σε κάθε τηλεοπτικό μου βήμα με  τον ίδιο χαρακτήρα! Για να παρουσιάσω ξανά  μια εκπομπή, θα πρέπει να μου ταιριάζει απόλυτα το concept και να μπορώ να είμαι ελεύθερη ως χαρακτήρας. Δεν αδυνάτισα για να γίνω παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, αλλά για λόγους υγείας. Στο ότι επιλέγονται πρόσωπα ως παρουσιαστές, με γνώμονα την εξωτερική τους εμφάνιση και την δημοφιλία τους στα social media, είναι λάθος. Θεωρώ ότι οι τηλεθεατές θέλουν παρουσιαστές που να ταυτίζονται μαζί τους και να λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση σε όλα τα επίπεδα! Τα πρότυπα κούκλας και κούκλου παρουσιαστή τα επιζητούν μόνο τα διευθυντικά στελέχη καναλιών, για δικά τους συμφέροντα.

Ο χαρακτηρισμός «πανελίστας» σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί καθόλου ο χαρακτηρισμός «πανελίστας». Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί πανελίστες, όπως αντίστοιχα παρουσιαστές και δημοσιογράφοι στο χώρο. Προσωπικά, είμαι δημοσιογράφος και συμμετέχω σ’ ένα πάνελ. Δεν προέρχομαι από άλλον επαγγελματικό χώρο, όπως αρκετοί, που τους βλέπουμε να συμμετέχουν σε μια εκπομπή, για τους δικούς τους λόγους.

Επιλέγεις πλέον τις τηλεοπτικές σου συνεργασίες;

Έχω την ευχέρεια να επιλέγω πλέον τις συνεργασίες μου, ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας μου στην τηλεόραση. Στην αρχή, δεν σου κρύβω, ότι μου ήταν δύσκολο και αναπόφευκτα έχω κάνει συνεργασίες που δεν ήταν επιλογή μου. Για μένα, η συγκεκριμένη δουλειά, λειτουργεί, εντελώς βιοποριστικά και τίποτα παραπάνω. Παλιότερα, με ενδιέφεραν οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες στο χώρο, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν λειτουργώ συναισθηματικά σ’ αυτή τη δουλειά, το έκανα στην αρχή. Πάντως, θα σου πω, ότι θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Αγγελική Νικολούλη!

Σε έχουν αδικήσει και πώς το αντιμετώπισες;

Βεβαίως! Έχω αδικηθεί από στελέχη καναλιών, από συναδέλφους, και από παρουσιάστριες που έχω συνεργαστεί. Όμως, το αποτέλεσμα μετράει και συνήθως λειτουργεί υπέρ μου, όσο άδικα, μού φέρθηκαν κάποιοι. Την αδικία την αντιμετωπίζω με αδιαφορία! Συγκεκριμένα, πέρυσι, που παρουσίασα την μεσημεριανή εκπομπή και κόπηκε χωρίς λόγο και άδικα, με σκοπό να αντικατασταθεί από μια άλλη εκπομπή, η οποία τελικά δεν είχε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που δικαίωσε την προσπάθειά μου.

Ποια πρόσωπα αναγκάζεσαι να σχολιάζεις στην εκπομπή, ενώ δεν θέλεις να ασχολείσαι;

Όταν πρέπει να σχολιάσω ένα πρόσωπο, θα το σχολιάσω! Είτε με ενδιαφέρει είτε όχι, θα κάνω την δουλειά μου, όπως πρέπει. Δεν προσποιούμαι τηλεοπτικά σε καμία περίπτωση, κάθε φορά που εκφέρω μια άποψη. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις μέσω της εκπομπής. Δεν σου κρύβω όμως ότι σε εκπομπή που συμμετείχα παλιότερα, υπήρχε «γραμμή» από στελέχη καναλιού, ώστε να μην σχολιάζονται συγκεκριμένα πρόσωπα αρνητικά.

Έχεις παρατηρήσει κακές συμπεριφορές παρουσιαστριών στους διαδρόμους καναλιών, που απολάμβαναν την εύνοια διευθυντών;

Πολλές φορές έχω δει κακές συμπεριφορές παρουσιαστών, παρουσιαστριών, συναδέλφων, αρχισυντακτών εκπομπής, γι’ αυτό οφείλεις ο ίδιος να περνάς απαρατήρητος, γιατί το αποτέλεσμα, μπορεί να αποβεί μοιραίο και να χάσεις την δουλειά σου, για τα καπρίτσια και την επίδειξη εξουσίας ενός ευνοούμενο προσώπου, όπως και έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές.

Τι θα έλεγες:

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Να διατηρήσει τον αυθορμητισμό και την παιδικότητα του χαρακτήρα της!

Στην Ιωάννα Μαλέσκου; Να μην ασχοληθεί στην εκπομπή με ενημέρωση, αλλά με θέματα lifestyle, gossip, μαγειρική, ζώδια, όπως έκανε στην Κρήτη!

Στον Νίκο Μουτσινά; Ο Νίκος είναι τηλεοπτική…κατσαρίδα! Θα επιβιώνει τηλεοπτικά πάντα!  Του αξίζει η επιτυχία!

Στην Φαίη Σκορδά; Η χαρά στην προσωπική της ζωή, φαίνεται στην εκπομπή!

Στον Γιώργο Λιάγκα; Θέλω να μου πει, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του, στο να κάνει συμβόλαια και να κάθεται να πληρώνεται αδρά!

Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Να απασχολεί πλέον μόνο με την δουλειά της και όχι με τα καπρίτσια ή την προσωπική της ζωή!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr