Τη «Λίλα» την γνωρίσαμε το 2001 από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Aκρως Οικογενειακόν, στην οποία υποδύονταν την σκανδαλιάρα κόρη του Θεοτοκάτου.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς την υποδύθηκε η Ιφιγένεια Καλούτσα και στη συνέχεια η Μαρία Γαλέτα. Η δεύτερη κόρη της οικογένειας Θεοτοκάτου, μεγάλωσε και έχει γίνει και μανούλα, αφού το 2022 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Τα παιδικά χρόνια και το bullying

Μιλώντας προ μηνών στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Μαρία Γαλέτα θυμάται πως όταν πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν μόλις 10 ετών.

«Έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δηλώνει.

Περιγράφει πως στο σχολείο λόγω του ρόλου της είχε πέσει θύμα bullying, γεγονός που ως παιδί την τραυμάτισε.

«Τα παιδιά που μου έκαναν bullying θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω» συμπληρώνει.

Αποκαλύπτει πως υπάρχουν φορές που και σήμερα τη ρωτάνε για τον ρόλο και απαντά πως δεν είναι εκείνη καθώς νιώθει αμηχανία.

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν» λέει.

Ερωτώμενη για τυχόν ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτει πως δεν υπήρχαν, ωστόσο πολλές από τις ατάκες που λέγονταν προέκυπταν τυχαία, «πάνω στον χαβαλέ».

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Άκρως Οικογενειακόν», δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» δηλώνει.

Σήμερα η Μαρία Γαλέτα εργάζεται ως φαρμακοποιός, μία ειδικότητα που σπούδασε, ενώ όπως λέει η ίδια με πολλή περηφάνια το σημαντικότερο συμβάν στη ζωή της ήταν η γέννηση της κόρης της.

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Λίλα» από το «Aκρως Οικογενειακόν»

in.gr