Το “ευχαριστώ” της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη

"Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν"

H Άννα Μαρία Βέλλη άνοιξε την καρδιά της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx και μίλησε για όσα πέρασε με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της.

Η ΥouΤuber δεν αποκάλυψε το όνομα εκείνου του βίαιου ατόμου, όμως έδειξε φωτογραφίες από τα τραύματα που της είχε δημιουργήσει και δεν παρέλειψε να πει ότι της κοπάνησε το κεφάλι στο πάτωμα.

Έπειτα από τη συγκινητική της εξομολόγηση, η Άννα Μαρία Βέλλη ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο ανέφερε ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο και θέλησε να απαντήσει δημοσίως.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, μέσα από το μακροσκελές της κείμενο, έκανε έκκληση στους ανθρώπους να μιλάνε για όσα του συμβαίνουν και όχι να κρύβουν τις ιστορίες τους.

Αναλυτικά είπε:

“Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη.

Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω μη εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε”.

Πηγή: debater.gr