Ζήνα Κουτσελίνη: Τι κοινό έχει με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα;
Τι ενώνει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ με την Ελληνίδα παρουσιάστρια;
Η Ζήνα Κουτσελίνη, η παρουσιάστρια της επιτυχημένης καθημερινής εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και απόλαυσε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.
Η παρουσιάστρια έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Παπασταθόπουλο και την μονάκριβη κορούλα τους, Έμμα βρέθηκαν στις ΗΠΑ και έζησαν το αμερικάνικο όνειρο, επισκεπτόμενοι το Los Angeles, το Las Vegas, το San Francisco αλλά και την Νέα Υόρκη.
Mάλιστα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νέα Υόρκη, η Ζήνα συναντήθηκε με τον Νίκο Πουλμέντη, έναν ιδιαίτερα σημαντικό Έλληνα σεφ, με καταγωγή από τα Κύθηρα, ο οποίος έχει κερδίσει, και βραβείο “Michelin”, την υψηλότερη διάκριση στον τομέα του.
Εκτός από αυτό, μπήκε στον Λευκό Οίκο, με το μενού του να ξεχωρίζει και τον τότε πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα να τον επιλέγει για να ετοιμάσει ένα γεύμα για 200 περίπου καλεσμένους. ενώ όπως έχει αποκάλυψει το μενού που εντυπωσίασε τον πρώην πρόεδρο αποτελούνταν από σπανακόπιτα, μουσακά, μπακλαβά και απλή σαλάτα με μαρούλι, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε να φάει γαρίδες σουβλάκι.
Η Ζήνα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media φωτογραφίες με τον καταξιωμένο σεφ και έγραψε:
“Με τον Νίκο Πουλμέντη τα είχαμε πει μόνο τηλεοπτικά και από απόσταση. Μπήκε στο Λευκό οίκο και μαγείρεψε για τον Ομπάμα. Αυτή ήταν η αφορμή! Τώρα είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και να μιλήσουμε για τις αλήθειες της ζωής του. Έφυγε μια μέρα από τα Κύθηρα, το νησί του, με τη σύζυγο και την κόρη του για να κατακτήσει το αμερικάνικο όνειρο και τα κατάφερε. Πούλησε το ρολόι του και έφτασε στη Νέα Υόρκη. Τίποτα δεν ήταν εύκολο… Οι αλήθειες του αυτή τη φορά… στο στούντιο”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.




















