Βαγγέλης Δρίσκας: Τα 100 επεισόδια φτάνουν σήμερα οι «Γεύσεις στη φύση»
Σήμερα το μεσημέρι η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει! Το 100ο επεισόδιο της εκπομπής είναι γεγονός! Κάθε Κυριακή, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Δρίσκας αναβαθμίζει τα καθημερινά μας μαγειρέματα, μας μαθαίνει αμέτρητα μυστικά και τεχνικές για να φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα πιάτα, γεμίζει τις κουζίνες μας με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μας ταξιδεύει μέσα […]Σήμερα το μεσημέρι η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει! Το 100ο επεισόδιο της εκπομπής είναι γεγονός!
Κάθε Κυριακή, για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Δρίσκας αναβαθμίζει τα καθημερινά μας μαγειρέματα, μας μαθαίνει αμέτρητα μυστικά και τεχνικές για να φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα πιάτα, γεμίζει τις κουζίνες μας με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μας ταξιδεύει μέσα από πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται με την ίδια όρεξη και διάθεση για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Πάντα με την πιο δημιουργική ματιά σε μία κουζίνα περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης.
Στο 8ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, γεμάτα γεύση και αρώματα.
Ακολουθώντας τις εποχές, μας ετοιμάζει μία βελούδινη σούπας με γλυκοπατάτες και καρότα, αρωματισμένη μοναδικά με ανατολίτικα μπαχαρικά. Πρωτοτυπεί μαγειρεύοντας σάλτσα για ζυμαρικά στον φούρνο και μας φτιάχνει ματσάτα με φιλετάκια και ψητές ντομάτες στο χαρτί. Προτείνει την γρήγορη και εύκολη αλμυρή λιχουδιά της εβδομάδας ψήνοντας αφράτα αλμυρά μάφινς με μπέικον και τυριά. Σειρά έχει το μάθημα μαγειρικής: Μαθαίνουμε βήμα – βήμα πώς να ψήνουμε σωστά ένα μοσχαρίσιο T-Bone και πως φτιάχνεται η απόλυτη συνοδευτική σάλτσα με ουίσκι, με τα πιο μεθυστικά αρώματα.
Το γλυκό αυτής της Κυριακής μας ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου: Cupcakes με τρία είδη γάλακτος και λευκή σοκολάτα, το πιο παραδοσιακό αργεντίνικο γλυκό, ολοκληρώνει ένα μοναδικό μενού με τις πιο δυνατές γεύσεις.
Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.
Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση ” με τον Βαγγέλη Δρίσκα!
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Διαβάστε ακόμα στο ENTERTV.GR: